2010. február 26., péntek

elmúlt napok

 Pár napja nem írtam, sok minden nem történt. Még mindig csak a bal alsó kis rece van kint Benny fogából, de a mellette lévő is nagyon készülődik, Benny is újra nyugtalanabb kicsit, állandóan a szájában van a keze és megint sokat iszik, de még nem törte át az ínyt a fogacska.


Szerdán vettünk neki egy tavaszi cipőt, az első igazi cipőjét, illetve ez tulajdonképpen a második, mert a keresztelőjére kapott egy adidas cipőt a keresztanyukájától, de az sajnos még nagyon nagy rá, így kellett vennünk neki egy most passzolót, mert itt a jó idő, már nem kell lassan a bundazsák a sétákhoz, már hintázhatunk, és már kézenfogva sétálgat Benny, úgyhogy beruháztunk egyre. Már kétszer volt a lábán, de csak sétáltunk babakocsival, még egyenlőre ismerkedik vele, talán valamelyik nap fel is avatjuk lent sétálgatni. :)


Tegnap és tegnapelőtt csodaszép idő volt, tiszta tavasz, már nagyon vártuk. Nagyokat sétáltunk, délelőtt is és délután is lementünk, élveztük a napsütést, hallgattuk a madárcsicsergést, tegnap majdnem 3 órát lent voltunk délután, Benny aludt is egy jó órát.


Ma P szabadnapos, terveztük, hogy elmegyünk a donauparkba sétálni és a nagyjátszótérre hintázni, de elég borús az idő és esőt is mondanak, úgyhogy egyenlőre várakozó álláspont van. Benny még alszik, utána meglátjuk, hogyan tovább.


Én egy kicsit náthás lettem, de tömöm magam vitaminnal és Benny is kapja újra a cebion cseppet, hogy még jobban védve legyen. Reméljük, már nem jön vissza a tél, olyan jó végre vékonyabban öltözni, Bennynél is elpakolni az overállt, a meleg cuccokat, szerintem így neki is egy fokkal már kényelmesebb a babakocsiban a séta.


 

1 megjegyzés:

  1. Nàlunk egyik pillanatban süt a nap, a màsikban esik az esö. Kb. fél orànként vàltakozik. Aztàn ha Nektek is jut egy napos fél ora, vagy egy ora, akkor hajrà. Mert olyan jo, hogy süt a nap!!!

    VálaszTörlés