2010. február 4., csütörtök

Gyerekorvosnál

 Ma reggel volt nagy meglepetés Bennynél, mert 8-kor megérkezett Tante Beja otthonról. :))) Persze megint a tyúkokkal keltünk, de most 3/4 7 felé, negyed 8 után megette a reggeli tápiját és gondoltam, hátha visszaalszik még kicsit, mert pont 10:30-ra volt időpontunk a dokihoz, ami elvileg alvásidő még..... elég jól elvolt még reggel,talán aludt is, néha magyarázott, de nyugiban volt. 8-kor megérkezett a tesóm és mintha érezte volna, hogy most már fel lehet kelni, ő is magyarázásba kezdett. Na, csak lesett, mikor az anyukája helyett a Tante Beja is ott állt az ágya előtt, nagyon aranyos volt a nagy szemeivel. :)))) elég hamar megismerte a keresztanyukáját és óriási vigyorgásokat rendezett.:))) délelőtt játszottak, kapott egy vagány kisautot, ami nagyon bejött neki. Utána elmentünk hármasban a gyerekorvoshoz a 9 hónapos vizsgálatra és kullancs oltásra.

Az alvás kihagyása ellenére nagyon aranyos és nyugodt volt a váróteremben, a vizsgálóban is csak azért türelmetlenkedett, mert nem történt semmi, nem jött a doktornéni. :)))) Utána csendben és érdeklődve tűrte, míg megvizsgálta a dokinéni, minden rendben van vele. A fogai meg vannak nagyon duzzadva, de ennek már "nem dőlök be", mert november óta ezt mondja a dokinéni. :))))  "Kicsi" fiam 10,85 kg és 79,5 cm, szépen fejlődik, minden tökéletes, elégedett velünk a dokinéni. :))) az öltöztetésnél jól jött a tesóm segítsége, mert akkor már kezdett Benny kicsit nyűgösködni. Még kapott egy kullancs elleni oltást, amit sírás nélkül viselt, nagyon büszkék voltunk rá. :))) Majd 6 hét múlva még kap egy másodikat és jövőre a következőt.

Vizsgálat után megetettük még, és alighogy elindultunk haza, már aludt is. :)))) először kocsikázni akartam vele, hogy tudjon aludni, de aztán hazamentünk, hogy lesz ami lesz, majd megpróbáljuk visszaaltatni..... na a vége az lett, hogy fel sem ébredt semmire, pedig kivettem a gyerekülésből, a kezemben felvittem, óvatosan levettük a cipőjét, a kabátját, a sapkáját és betettem az ágyába..... biztos fáradt volt már nagyon. 2 órát aludt egy huzamban így, és miután felkelt, kb. tiz perc múlva megint valamelyik "kedves" szomszéd fúrásba, kalapálásba kezdett. Szerencsére ezt ma megúsztuk.... de megint megijedt, sírni akart, de gyorsan reagáltunk és elvontuk a figyelmét.

Este is nagy hancurozások, játékok voltak, de azért a nappali két alvás hiányzott neki, elfáradt így 7-re....most gyorsan el is aludt, remélem hogy szép és nyugodt álma lesz. :)))

Holnap még maradunk Bécsben és szombaton irány a nagymamiiiiiii!!!! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése