2010. április 3., szombat

Babatalik

 Nem vesztünk el, csak ebben a gyönyörű napsütésben szinte egész nap kint vagyunk, ma délelőtt is átsétáltunk a szuper játszótérre és ott hintáztunk, sétálgattunk, libikókáztunk. :)  Benny nagyon élvezte, a végére teljesen felpörgött, magyarázott, kacarászott, édes volt. :)))


Nagyon úgy néz ki, hogy átáll a napközbeni egy alvásra, már tegnap és tegnapelőtt sem aludt délelőtt, hanem fél 2 körül ebédelt, utána letettem aludni és első nap két órát, tegnap egy órát aludt. Tegnap féltem, hogy este ki fog dőlni hamarabb, mert csak egy órát aludt, de ugyanúgy este 8-ig ébren volt és fél 9 körül aludt el.


Tegnap anya és apa voltak az estefelelősök, mert a tesómmal és Dujv barátnőmmel "kirúgtunk a hámból", bementünk a városba vacsizni, utána pedig a kedvenc kávézónkban múlattuk az időt. Jókat nevettünk, hogy mi Dújv-Robival kiszabadultunk a pelenkák és gagyarászások közül, tuti lehetett látni, hogy ezer éve nem voltunk este szórakozni, mert állítólag mindenkit szinte bámultunk. :))) De olyan jó volt kicsit kimozdulni, meg is beszéltük, hogy ezentúl, ha hazajövünk, egy este mindig a miénk lesz. Néha kell.... :))) Anyáék is jól érezték magukat az unokájukkal, Benny pedig probléma nélkül elaludt este.


A hét egyébként nagyon gyorsan eltelt, próbáltam Bennyt babákkal összehozni, Zita barátnőm Zsombijával kétszer is taliztunk, egyszer nálunk, egyszer náluk, a második alkalommal már Benny is kicsit felszabadultabb volt, de azért még megtartotta a tisztes távolságot Zsombitól. :)))) Szerdán pedig Dujv. barátnőméknél voltunk Panna babánál és lejött egy szintén áprilisi babás barátnőnk, Móni is. :)) Neki kisfia van, Ádi, aki velem és P-vel egy napon, április 8-án született. :))) Benny már régebben találkozott Panna babával, de akkor még kisebbek voltak, és a fiacskám szinte végigaludta anno a talit. :))) Na, szerdán már ismerkedett, az első 10-15 percben még meg volt illetődve nagyon, szinte belémbújva figyelte a gyerekeket és anyukáikat, de aztán aránylag feltalálta magát, főleg mikor Panna baba fisher price tanulószékét megtalálta. :))) onnantól már nem volt megállás, rázta a popóját a dalokra, üldögélt a kisszéken, aranyos volt. A babáktól sem fakadt sírva, de azért itt is megtartotta a két lépés távolságot. :))) Jó volt kicsit a lányokkal is talizni, még beszélgetni is tudtunk, délután 3 körül pedig Benny már az autóban kidőlt hazafelé, annyira elfáradt a bandázásban. :)))


Pár kép a babatalikról:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése