2010. április 7., szerda

Újra Bécsben

 Tegnap jöttünk vissza Bécsbe, útközben még meglátogattuk Bálint babát, aki 10 nappal idősebb Bennynél. Egyszer már voltunk náluk látogatóban, akkor még picurkák voltak a fiúk, emlékszem, Benny még csak hasról hátra tudott forogni, Bálint pedig hátról hasra. :))) aranyosak voltak akkor is, de most már jobban érdeklődtek egymás iránt ééééééés Benny most nem félt, nem nyöszörgött, nem sírt, hanem aranyosan figyelte Bálintot, jól elvoltak.



Délután fél 3 körül értünk haza, P már nagyon várt minket, elég nehezen viselte már az utolsó napokat nélkülünk (bár sztem a fia jobban hiányzott neki :D ) Volt nagy vigyorgás egyből, mikor Benny meglátta apukáját. :))))


P teljesen el van ájulva, hogy milyen nagyfiú lett tiz nap alatt a fiából, már sétálgat, állandóan mosolyog, huncutkodik és ami még új, de nagyon örülök neki: Benny elkezdett bújós lenni. :)))) olyan jó érzés, amikor odatotyog hozzám és átölel vagy ma már kétszer is kaptam egy-egy óriási nyálas puszit tőle. :))) nagyon édes, imádom. :)))


Ma szupernapos idő volt, kétszer is lementünk másfél órára, sétáltunk, néha megálltunk, kivettem Bennyt a babakocsiból és sétálgatott, ismerkedett a fűvel, a padokkal, a katicabogárral, minden érdekelte. Végre itt a jó idő!!!! :)


És most már nagyon úgy néz ki, hogy az óraátállítással mi is átálltunk a napközbeni egyszeri alvásra, ma is fél 8-kor kelt Benny reggel és bírta délig, akkor ebédelt és utána még figyeltem, hogy esetleg húzom kicsit az alvást, de nyűgös lett, letettem és be is aludt, jó másfél órát. Így délután is jól elvolt, 7-kor fürdettem meg és kb. fél 8-tól alszik.


Születésnapjáig teljesen átalakul a napirendünk, úgy látom, de nem is bánom, mert igy sokkal többet tudunk majd lent lenni a friss levegőn, játszóterezhetünk, homokozhatunk, csavaroghatunk. :))

1 megjegyzés:

  1. Milyen hamar eltelt az a 10 nap, igaz? És milyen jó lehetett nektek a sok babatalálkozóval. Nagyon helyesek a lurkók, még pár hónap és ha újra találkoznak, biztos megy a mókázás ezerrel...

    VálaszTörlés