2010. április 25., vasárnap

szülinapi zsúr :)

 Szombaton tartottuk Benny 1. születésnapját családi körben. :))) Igaz,ő még nem igen fogta fel, hogy mi is egy születésnap, miért volt itt egyszerre mindkét nagymama, nagypapa, Tante, keresztapa, miért kapott csudajó ajándékokat, de a lényeg, hogy nagyon jól érezte magát, azt azért érezte, hogy tegnap valami különleges nap volt és ő is igyekezett a legjobb formáját hozni. :)))


Anyáék + a húgom már korán reggel elindultak Bécsbe, igy nem sokkal 9 után itt is voltak, Benny csak lesett, mikor az ajtóban ott állt nagyi, nagypapi és Tante. :))) Ráadásul hoztak egy halom csomagot, lufit, ajándékokat. :)))) alig tudtak bejönni, Benny csak állt az ajtóban és vigyorgott nagyokat.


Délelőtt lementünk sétálni, előtte kapott ajándékokat, de legjobban a lufiért volt oda, tetszett neki, hogy a hélium miatt mindig felszállt a plafonra. :)))


Ebédre paprikás krumplit kapott virslivel, utána aludt egy nagyot, még nem is sejtve, hogy mi vár rá délután. :))) Addig mi szépen feldíszitettük a nappalit, a bejárati ajtót, előkészítettük a sok kaját, sütit, tortát, magunkat. :))))


Alvás után szép ruhába öltöztettük és 3-kor megérkeztek P szülei, aztán nem sokkal később P legjobb barátja, és annak barátnője. Benny nem győzött csodálkozni, hogy mindenki itt van, ráadásul kapott egy tologatós sünit az Omától, Opától és egy vagány seriffautót a keresztapukájától, így volt, ami lekötötte újra. :)))) Kapott még utalványokat is, úgyis be kell vásárolnunk nyári cuccokból, tehát jól jött. :))))


Mire mindenki bemelegedett, előhoztam a direkt Bennynek készült kicsi csokitortát, kis tizszeletes torta volt, rajta micimackó és pöttyös labda és tüzijáték. :))) Csak lesett a nagy szemeivel, el volt ájulva a tüzijátéktol. Beöltöztettük belebújós előkébe, és megkapta a tortáját, amivel azt csinálhatott, amit szeretett volna.... háááát, az elején nem igazán értette, hogy most mi van, miért nézzük annyian, ezért csak picit simogatta a krémet a tortán, ráadásul megint nem értette, hogy eddig sosem maszatolhat kaja közben, most pedig én nem szólok rá, mi történik itt... :))))


De aztán belelendült, olyannyira, hogy el kellett vennünk a tortát, mert tömte magába a fincsi csokitortát. :)))))





azért közben engem is megkínált:


:))))))



Szép kis délután volt, mindenki jól érezte magát, Benny estére azért elfáradt a nagy "bulizásban", nem kellett altatnom, fürdés és vacsi után egyből beájult. :))))


Anyáék itt aludtak, így délelőtt még kapott egy kis kényeztetést, délben Benny aludni ment, anyáék pedig 1 után indultak haza. Még kb. 10 nap, és újra találkozunk, mert megyünk haza Magyarországra!!! :))


 

2 megjegyzés:

  1. Még egyszer boldog szülinapot Benninek! És igen, bele kell a kezét nyomnia a tortába, de látom ez is simán ment. :))))))) Isten éltesse sokáig! Boldog gyerekkort kívánunk ! :)))))

    VálaszTörlés
  2. Én is még 1x boldog szülinapot.
    Egy szelet csokitortát én is megettem volna, ha Benny megkínált volna belőle. Ilyet sajnos nem tudok csinálni:(

    VálaszTörlés