2009. október 22., csütörtök

Fél év!!!

 Ma fél éve, hogy megérkezett közénk ez a kis lurkó, aki azóta megszínesíti a mindennapjainkat. Mondjuk éjjel, mintha érezte volna, hogy fél éve is együtt éjszakáztunk, hajnal 1-től már nem volt kedve aludni. Éhes volt, kimentem kaját csinálni neki, de közben P bement hozzá és nekiállt gügyörészni neki....naná, hogy Benny felébredt és azt hitte, hogy reggel van és lehet játszani... úgyhogy nem volt kedve már aludni, P pedig mint aki jól végezte dolgát, lefeküdt aludni.... áááááá, nem is voltam ideges!!! Úgyhogy fogtam Bennyt, mivel már tegnap leszakadt a derekam a sok cipeléstől, átvittem a nagy ágyunkba és ott simiztem, probáltam visszaaltatni....ha hagyta volna... de nem hagyta, mindig négykézlábra akart állni vagy átfordulni....úgyhogy kb. 3-ig játszottunk igy, mire elfáradt és elpilledt...de mindig fel-felriadt, úgyhogy én nem sokat aludtam. Áttenni nem mertem az ágyába, nehogy megint felébredjen...6:20-ig birta, akkor végleg reggel lett számára.


Úgyhogy ma egy kicsit hulla vagyok, de sebaj, mert van egy féléves nagyfiam, aki nagyon ügyes!! Már forog minden irányba, hasról hátra, hátról hasra, ügyesen eszik kanállal, imádja a gyümölcsöket, foga még nincs, mászni, ülni még nem tud, de ami késik, az nem múlik, ej ráérünk arra még. :))))


Csináltam egy videóösszeállítást az elmúlt fél évből, hihetetlen, hogy mennyit változott a mi kis törpénk, ami nem is tűnt fel, hiszen mi minden nap láttuk, de a képek magukért beszélnek. :)








[youtube http://www.youtube.com/watch?v=5QeDwsCx_8M&hl=en&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00]

2 megjegyzés:

  1. Hú, hogy telik az idő! Boldog félévet Benny!!!

    VálaszTörlés
  2. Drága Benny baba:)Nagyon boldogságos félévecskét:):)jövő héten látjuk egymást:)puszaaa

    VálaszTörlés