2009. október 27., kedd

Gyerekorvosnál

 Ma újra jelenésünk volt a gyerekorvosnál, és mivel gyönyörűen sütött a nap, így babakocsival és tömegközlekedve mentünk. Benny a quinny sport részét nem igen szereti, de most kicsit alakítottam rajta, hogy jobban tudjon benne ülni, hátha az zavarta eddig. Odafele elnézelődött, érdeklődött minden iránt.

A dokinéninél is jól elvolt, pedig pont alvásidő lett volna, így félve vártam a reakcióját. Minden rendben van amúgy, egészséges nagyfiú, aki ma 9220 gramm és 75 cm. :)))) már értem, miért fáj a derekam, ha sokat van kézben, hiszen ruhástul így már legalább tiz kilót cipelgetek...

Vigyorgott a doktornőre, megmutatta, hogy ő már berregni is tud, a dokinéni pedig dícsérte agyba-főbe, ami neki persze nagyon tetszett. :))) aztán jött a két oltás, aminél már nem annyira szerette a dokinénit, bár annyira vészes sem volt, csak picit sirt a szúrások után. Viszont utána már kijött rajta az alváshiány és nagyon nehezen nyugodott meg, pláne akkor zendített rá újra, mikor a sapkát és a kabátot szerettem volna feladni rá....de azért megoldottuk, és mihelyt beletettem a babakocsiba, bekapcsoltam, már aludt is....mélyen, mint a bunda, egészen hazáig és még itthon is aludt egy jó negyed órát. Úgyhogy nem is a babakocsival van a baj, mert ha fáradt, álmos, akkor tud ő aludni benne. :)))) rafinált, oda kell rá figyelni!!! :)))

A doktornő szerint a héten kibújnak  a fogacskái alul, mert iszonyatosan hegyesednek már, hát kiváncsi leszek. Jó lenne, mert mostanában esténként nagyon zizis szegényke, már nem tudom neki elégszer bekenni az ínyét vagy simizni, nyugtatni. Úgyhogy várjuk a fogacskákat!! :)

Ha holnapra nem dagadnak be az oltásnál a lábacskái, akkor mehetünk babaúszásra. Remélem, hogy minden rendben lesz, mert nagyon szeret pancsolni. Már adtam be neki egy kúpot, mert meséltem a dokinőnek, hogy mindkét alkalommal oltás után legalább egy hétig felborult az egész kaja-alvás rendszere és nagyon úgy tűnik, hogy az oltás zavarta be. Most azt tanácsolta a doktornő, hogy adjam be a kúpot, hátha így nem lesz lehetősége kijönni a "mellékhatásoknak".... hát reméljük, hogy most nem lesz gond.

Szerencsére oltás most tavaszig nem lesz, akkor majd a kullancs és más előírt oltás következik. Legközelebb 6 hét múlva kell mennünk megmutatni Ben Babát, addig pihi van.

Jövő héten még ortopédia kontroll lesz, aztán remélem, most megint pár orvosmentes hét következik...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése