2009. október 4., vasárnap

eltelt...

 Hamar elszaladt a hét, holnap már mehetünk vissza Bécsbe... ilyenkor mindig nagyon rossz, mert egyik részről már hiányzik P és mi is neki, másik részről pedig semmi kedvem hazamenni, mert olyan , jó itthon. Anya, apa, tesóék imádnak Bennyvel játszani, foglalkozni, Benny is imádja őket, mindig jókedvű, nagyokat vigyorog, én is tudok pihenni, jókat enni stb.... ördögi kör ez, Magyarország az itthonom, Bécs az otthonom.


De most csak pár napot kell első körben kibírni, mert pénteken jön a család Bécsbe a szombati keresztelőre, úgyhogy már Ben baba is tudja, hogy csak négyet kell aludnia otthon és újra látja a nagyiékat. :))


Hétvégén meglátogattuk a helyi tökfesztivált Ben babával, nagyon jópofa tökdíszeket láttunk, ott volt a falu (bocsánat már VÁROS) apraja-nagyja, sok ismerőssel találkoztunk, jó volt kicsit kimozdulni, emberekkel talizni. Bár tegnap rengetegen voltak, így nem maradtunk sokáig, csak megnéztük Alexa barátnőm (Grossmutter) country táncbemutatóját, ami nagyon tetszett. Ki is lehetett próbálni a táncikálást, tesóval egy táncra beálltunk mi is, addig Ben bébi nézett minket, vicces volt.


Ma kapott egy lufit a nagyitól, megint mentünk egy kört, de fáradtka volt, így mi nem maradtunk sokáig lent. Mikor a nap már elment, akkor hűvös is lett, elég is volt a sétából.


Már aránylag összepakoltam mindent, holnap délelőtt még meglátogatunk egy szintén áprilisban született babát és úgy megyünk haza. P várni fog, szabadnapos lesz, már nagyon egyedül érzi magát otthon.


Legközelebb már Bécsből jelentkezek képekkel. ;) :)

1 megjegyzés:

  1. Várom a képeket! És majd a keresztelőről is... nekünk vasárnap lesz!

    VálaszTörlés