2009. október 28., szerda

tényleg ekkora????

 Tényleg ekkora volt a hasam az utolsó hetekben??????????? atyaég...... :)))) az előbb néztem, hogy sikerült e átállítanom a zenét a blogon és végignéztem a képeket...furcsa és érdekes volt végignézni minden egyes képet a pocakosságom idejéből és a végén nem hittem a szememnek, hogy nekem tényleg ekkora volt a hasam a végén????? jó kis kuckója volt Ben babának, én már erre nem is így emlékszek, érdekes. 

Néha olyan, mintha kivülállóként szemlélném az életünket és felfoghatatlan, hogy már van egy féléves kicsi fiunk. Épp ma mondtam ezt P-nek és mondta, hogy ő is néha külső szemlélőként éli át a napjainkat és érdekes, hogy már egy család vagyunk, van egy kicsi fiunk, aki napról napra értelmesebb, érdeklődőbb stb...jó érzés felelősséggel tartozni valakiért, óvni, tanítani, és nézni, ahogy napról napra ügyesebb, okosabb és persze szebb lesz. :)))

Már anya vagyok, P pedig apa, szülők vagyunk. Már nem "csak" házasok, már család vagyunk, és ez így teljes, örülök, hogy az életünk ebbe az új fejezetbe lépett. Néha nehéz, mert hazudnék, ha azt mondanám, hogy minden rózsaszín bárányfelhőkből áll, de mindent megér Benny egy-egy mosolya, berregése, léte.

Jó,hogy itt van velünk, imádjuk!!!! :)))


2 megjegyzés:

  1. Jajj, emlékszem én még arra a szülinapomra ami után egy nappal megszületett egy bizonyos Benbébi:) Remélem majd egyszer mi is átélhetjük G-vel ezeket a pillanatokat.. De egyelöre megyek, csinálnom kell vacsorát mire megjön az uram:D

    VálaszTörlés
  2. Majdnem szülinapi ajándékod lett Ben baba. :) de ő mindenképpen kisbika akart lenni,így nem adta könnyen magát. :))) Hamarosan Neked drukkolunk majd és várjuk hétről hétre a pocakfotókat.... de előtte még "lagzizunk" egyet. ;) :))

    VálaszTörlés