2010. január 8., péntek

Huncutka

 Egyre több a móka, kacagás Ben babával, nagyon ügyesen érdeklődik a világ iránt, és természetesen imádja, ha vele foglalkozunk. :))) Anyáéknál otthon lefáradhatatlan a kukucska játéktól, kacag, kurjantgat nagyokat, sikít örömében, egyszerűen nem tudunk betelni vele. 

Itthon nem tudok úgy kukucskázni vele, mint otthon, kisebb a kanapé, de itt más kedvence lett: az ülőgarnituránk tele van színes csíkos párnákkal, fürdés előtt mindig felrakjuk az ágyra, mi a szélére fekszünk, hogy ő ne eshessen le, és indulhat a móka. Ő, mint a buldózer nekiiramodik a párnákra és tetszik neki nagyon, mikor eldől párnástul. Itt nyugodtan eshet-kelhet, mert puhára esik, és ez még jobban tetszik neki. :))))) nem igazán fárad el, egyik párnáról a másikra megy, minnél nagyobb kupit csinál, annál jobban élvezi. Mi pedig imádjuk elnézegetni a kis önfeledt, gondtalan, boldog arcát.

Ma este is volt párnás játék, de csak velem, mert P dolgozik. Ma rendesen incselkedett velem, hogy harapjam meg, birkozzunk, nagyon édes volt. Már a szeme sem állt jól, mikor rámnézett, szinte hivogatott, hogy "na, gyere máááááár". :)))) hát én annyit nevettem, persze ő még gurgulázósabban kacagott, mikor én is nevettem. :))) jó kis este lett. Utána együtt fürödtünk és most alszik elvileg... remélem, hogy szépet fog álmodni a mi kis kópénk. :)

1 megjegyzés:

  1. Jó olvasni a játékotokról és a boldogságról. Sok vidámságot és együttjátszást!

    VálaszTörlés