2010. január 11., hétfő

ivászat

 Ja és még valami, hátha tudtok tippeket adni.

Benny nagyon nehezen iszik...mondhatjuk, hogy szinte semennyit sem iszik. :(( valoszinüleg ezt tőlünk örökölte, mert mi sem isszuk meg a napi szükséges folyadékot. :((  bár most újra igyekszek többet inni ugye...

Szóval reggel iszik tápszert 240 ml-t és este alváskor is 240 ml-t. Napközben többször kínálom, de nem igen akar inni, pár korty, aztán ennyi.... próbáltam már vizet, teát, gyümölcsleveket higitva, simán, répalevet stb.... szóval mindent. De nem igazán jöttek be neki. Aztán próbáltam cumisüvegből, Avent-, Nuk-, Nuby csőröspohárból, sima pohárból, de csak kortyolgat picit.

Most azzal trükközök, hogy fecskendővel (egy dokinő javasolta) adok neki mindig apránként teát.... így ma kb . egy decit már "megivott".... na de fecskendőzni kell mindig majd?? :)))))

van valakinek tippe, hogy hogyan próbáljam még??? és mit??? :)))) addig marad a fecskendős itatás Ben bébinél. Majd lefotózom. :)))

1 megjegyzés:

  1. hú, erre kíváncsi leszek én is. Mi is fecskendőzünk (normaflore, folsav, vas, c-, d- vitamin), ill., néha már poharazunk, kb 3 kortyot iszik csak...
    Anyudnak sok boldogságot!

    VálaszTörlés