2012. április 22., vasárnap

Boldog szülinapot Ben Babánk!!!

Már 3 év eltelt....

Nagyon elrohantak ezek az évek, hihetetlen, hogy már ekkora kispasink van, 3 éveske. :)))) Ilyenkor (is) mindig eszembe jut az a 21-e délután, mikor betaxiztam 5 perces fájásokkal a kórházba, mikor P is odaért, mikor sétálgatnunk kellett még a kórház kertjében, mikor néha idétlenül vihogtunk csak P-vel idegességünkben, mert nem tudtuk, hogy mi vár még ránk, aztán mikor rendesen beindultak a fájások, na, akkor már nem vihogtunk, akkor már szenvedtem , mint a kutya.... De végig azt tartotta bennem a lelket, hogy nemsokára találkozhatunk végre a mi Bohne babánkkal, akire annyira vártunk, akivel olyan csodás volt az az elmúlt 9 hónap. 

Viszont most is azt mondom, hogy kellett az az EDA....  :) Főleg, miután kiderült később, hogy Benny nem volt csepp gyerek már akkor sem a maga kis 4230 grammjával. :)))) Összességében magára a szülésre csakis jó szívvel gondolok vissza, hihetetlenül fantasztikus dolognak tartom, amikor egy -egy kis emberke megszületik, tényleg kis csodák. :) 

Mára már kis akarnokká változott, most éppen olyan időszakában van, hogy mindenkinél próbálgatja a határait, úgyhogy észnél kell lennünk, de igyekszünk is. :) Ettől eltekintve én még most is azt mondom, amit azelőtt is gondoltam, mielőtt anyuka lettem, hogy a 3-5 év közötti gyerekévek a legédesebbek. Mikor bontogatják a kis szárnyaikat, elkezdenek dumálni, rácsodálkoznak a világra, sok a móka, kacagás. :) Persze, vannak nehezebb napok is (lásd előző bejegyzések :D ) ,de ettől eltekintve rengeteget nevetünk, imádjuk nagyon a kis  gézengúzunkat!!!!

Nem is kívánok többet, csak ugyanilyen boldog, vidám napokat Vele továbbra is, 
és persze egészséget, ami a legfontosabb!!!!!

Boldog szülinapot Ben Baba!!!! 


1 megjegyzés: