2012. április 10., kedd

Húsvét után

...újra ovi! :)

A húsvét gyorsan eltelt, nem volt nálunk semmi extra, ugyanis szombat-vasárnap dolgoztunk, Benny Omáéknál volt, tegnap P is szabadot kapott és én is, így itthon voltunk, szülinapoztunk, áthívtuk Omáékat vacsorára, ritka az ilyen alkalom.

Szombaton délelőttös voltam, így P munkába menet vitte magával Bennyt és Opa átvette a metrómegállóban, ott ebédelt náluk, aludt egy kicsit és 4 körül jöttek haza. Utána még lementünk Bennyvel egy órára bringával, igaz, hogy nem volt szép idő, de legalább mozgott kicsit. :)

Vasárnap 9-kor már itt volt érte Opa, elmentek húsvéti misére, állítólag végig Opához lapulva, de csendben ült Benny a templomban, ügyesen figyelte a történéseket. de kb. 40 perc elég volt neki, menni akart. :) Ügyesen ebédelt, aztán megkereste ott is a nyuszi ajándékait. :)

Nálunk vasárnap reggelre jött meg az asztalra készített fészekbe a nyuszi, hozott bob mesteres alsógatyákat, amit Benny elintézett annyival, hogy majd HOLNAP veszi fel őket. :D :D Mondanom sem kell, hogy az a holnap még nem jött el. :))))

Kapott még egy mesekönyvet és két-három kicsit csokitojást, amit már el is raktam. :) Mondjuk, nem is igen izgatja szerencsére. (MÉG :D)

Tegnap viszont itthon voltunk mindannyian, reggel átsétáltuk kettesben Bennyvel a pékségbe, ott megreggelizett, még sétáltunk kicsit a szép időben. :) Ebéd utáni alvás után is majdnem két órát lent voltunk hármasban, Benny bringával, mi pedig szaladhattunk utána. :D :D

Este megjöttek Omáék, Opa egyből ki is lett sajátítva, sok nyugodt perce nem igen volt, Benny nem hagyott neki. :D :D megint játszottak doktorosat, majd felrakom a videót, mert Benny már nagyon profi orvos. :)))))) szegény süni már össze-vissza van kötözve, tapasztva, gyógyítva. :)))

Ma kicsit nehezen indult Benny oviba, de aztán szerencsére rendben odaértünk és ment is befelé a csoportba gond nélkül és ahogy láttam, Mariának egyből mesélt a húsvétról. :)))) Aranyos volt.

2-re mentem vissza, Benny szerintem aludt, mert még meleg volt az egyik oldala az arcának és kicsit gyűrött feje volt, de jókedvű volt, egyből dumált, hogy voltak kint a kertben, tésztát ebédelt stb... :))))

Hazajöttünk, elmentünk utána P-vel hármasban törölközőket, ágyneműket venni szülinapi ajándék gyanánt, Benny végig dumált , kérdezett a kocsiban, egy percre sem maradt csendben, már nagyon nevettünk. :))) Mindent tudni akar, mindent kérdez, mindent kommentál. :)
Haláli! :))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése