2012. április 12., csütörtök

Tantés csütörtök

Meglepetéssel indult a délután Bennynek, megérkezett Tante! :)

Reggel direkt nem említettem neki, hogy délelőtt érkezik a Tante, mert akkor tuti, hogy nem ment volna oviba. :)

Sajnos esett ma egész nap az eső, viszont annál nagyobb volt az öröm, hogy gumicsizmában indulhatott oviba. :) Már olyan vagányan sétál be a csoportba is, hogy csendben elnézegettem ma abban a pár másodpercben és visszagondoltam az első hetekre, hónapokra, hogy mennyire nehezen indult az ovizás, de tényleg érdemes volt kitartani, mert most már ügyesen megszokta. :)

Tante délelőtt megérkezett, hazajöttünk, ebédeltünk és 2-re együtt mentünk vissza az oviba. Fura volt, hogy jöttek kifelé a gyerekek, de Benny nem, máskor elsők között szokott kifutni hozzánk. :) Belestem a csoportba és még javában durmolt, a hátán fekve, nyitott szájjal, cumi nélkül, süni a lábánál. :))))))))))) Édes volt nagyon... Mint kiderült, kb. az utolsó negyed órában aludt be, így hagyták még kicsit pihenni és nem ébresztették fel egyből kettőkor, hanem picivel negyed 3 előtt. :)

Így is még félkómásan jött ki, először észre sem vette a Tantét, aki a kispadon ült, aztán mikor körbenézett, először akkor is átnézett rajta, majd visszakapta a fejét és vigyorogva mondta, hogy "Tenta". :D :D :D még kómás volt rendesen.... ráadásul egy másik hátizsákot hozott oda, egy másik kisfiúét, de még akkor sem esett le neki, mikor már többen mondtuk. :) Végül azért feléledt és jókedvű volt, nagyon örült a Tanténak. :)

Közben kiderült az is, hogy az új kisfiút Furkan-nak hívják, így most már 16-an vannak a csoportban, de lassan amúgy is mennek a nagyobbak bele-beleszokni a nagyok közé, ahova majd szeptembertől fognak járni. Nemsokára lesznek szülői beszélgetések is, ahol majd elmondják, hogy melyik csoportot javasolják a gyerekeknek, hogyan tervezik a szeptembert stb.... Állítólag Benny már jól elvan a csoportban, de ha valami kizökkenti a napi ritmusából, akkor azt még néha nehezen tudja kezelni. Tegnap érkezett az új kisfiú, meg is zavarta állítólag Bennyt, el sem mozdult szinte Iris mellől. :))) ma már elvolt, mert látta, hogy nem történik semmi rossz azzal, hogy jött egy új kisfiú. Kiváncsi leszek majd a csoportváltásra....

Holnap és holnapután majd Tante vigyáz Bennyre délutánonként, míg én dolgozok, ma megbeszéltük, hogy hallgatni fog rá, Tante lesz a főnök... :) Kiváncsi leszek... :)))))

3 megjegyzés:

  1. Szóval Tante lesz a főnök? Na ez jó volt, jót mosolyogtam rajta. Én is ezt kellene mondjam a gyerekeknek, mikor hozzám jönnek :) Csak nálunk már nem megy, mert nagyok, de nincs is rá szükség.

    Tantenak pedig üzenem: ne hagyja magát becsapni és lekenyerezni :)

    VálaszTörlés
  2. Erre én is kiváncsi leszek :))) Majd beszámolok ;)
    Üdv. Tante

    VálaszTörlés
  3. Kedves Tante, várom a beszámolót, addig is erőt és kitartást neked :)))))

    VálaszTörlés