2009. szeptember 22., kedd

5 hónap...

 Ma 5 hónapja érkezett meg Ben Bébi közénk, mintha tegnap lett volna... :))) Azóta rengeteg dolgot átéltünk már vele, voltak vidámabb és fárasztóbb percek is. DE már el sem tudjuk képzelni az életünket nélküle, minden egyes nap tartogat meglepetéseket számunkra. :))

5 hónapos nagyfiú.....mert már nagyfiú ám. :))) Igaz, hogy kicsit lustácska, mert még "csak" hasról hátra tud fordulni, nem tud ülni, nem tud mászni, nem bújt ki foga, de úgy gondolom, hogy mindennek meg van a maga ideje. A pasik amúgy is kényelmes Buddhák, szeretnek mindent szépen, kényelmesen elintézni. :))))

A héten megérkezik az etetőszéke is, hétvégén megrendeltem, miután visszajöttünk Magyarországról, már abban próbálom etetni. Remélem, tetszeni fog neki, szerintem nagyon tuti kis széke lesz. :))) Már nagyon szépen eszi a gyümölcsöket, főzelékeket, néha még tele a szája, de már nyitogatja újra a következő falatért, mint egy kismadárka. :))) Imádnivaló...... :))

5 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyos baba. A ringatásra szüksége van, addig, amíg ő gondolja ill. érzi. KÉsőbb már magától alszik az ágyában. 1 éves kora után. Ne siettes semmit!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon ari a kis bucifej kész nagyfiú! Alig várom, hogy már én eteshessem, meg ringassam...edzem is a derekamat rá :)))

    VálaszTörlés
  3. Kész nagyfiúcska lett:)majd mindent idővel csinál ő is,ne aggódj:):)puszantalak,és várunk haza:)

    VálaszTörlés
  4. Nagymami, akkor még elvileg kb. 7 hónapig ringathatom? :)) jó kis edzés a hátamnak. :))) de valóban addig jó, míg szüksége van rám, később még hiányozni is fog, ha nem ringathatom. :)))

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok az első 5 hónaphoz, hogy telik az idő... és mennyit változott Benny, nagyon aranyos, a fiúk is megnézték, amit mail-ben küldtél és "kielemezték", hogy mennyit változott. Zabálnivaló.... puszi a pocijára!

    VálaszTörlés