2009. szeptember 2., szerda

Fizoterápia

 Tegnap megvolt az első kezelés a térdemre... bevallom, jól éreztem magam, mert egy függönnyel elkerített részben volt egy ágy, oda kellett feküdnöm. Először ultrahangos kezelést kapott a bal térdem, utána mindkettő lábamra áramos kezelést csináltak, ami kicsit bizsergetős érzés volt. A legvégén pedig algás-iszapos akármivel borították be a térdeimet, betakarták és 20 percig pihenhettem ott.

Rájöttem, hogy ez a három hét kezelés sorozat lesz most számomra a kikapcsolódás, ahol egyedül lehetek, pihenhetek, kikapcsolódhatok. :))) minden rosszban van valami jó is. ;)

Így délelőtt P volt Bennyvel, aki nem akart elaludni, átesett a holtponton és a vége az lett, hogy már olyan fáradt volt, hogy csak sírt és sírt... persze P mindent megpróbált, rázta a popóját, simogatta, ringatta stb... semmi siker. Már hüppögött, P még igy sosem látta sírni, pedig ha tudná....

Szóval a végén a 9 órás alvás kb. 10-re csúszott, de akkor úgy bealudt, hogy fél 1-ig durmolt. :))))) Délután is aludt és még a séta alatt is, úgyhogy tegnap bepótolta az elmúlt napok kevés alvását.

Ma megint sikerült eddig háromnegyed órát aludnia és már félek az estétől, mert délután a templomba megyünk ügyintézni P anyukájával, így megint nem fog tudni rendesen aludni Benny... de a keresztelőt is jó lenne már letudni, így mindig van valami tennivaló... ilyenkor jó lenne kicsit szétszakadni, hogy mindent nyugiban intézhessek... :)))

Mindegy, egyszer majd csak nyugi lesz... talán 18 év múlva???? :))))

1 megjegyzés:

  1. Áááá,Bambi!Amíg élünk,nem lesz nyugalmunk.:))
    Ha kicsiazért aggódsz,ha nagy,akkor meg azért!:))))

    VálaszTörlés