2009. szeptember 8., kedd

Gyerekorvosnál

 Ma meglátogattuk a gyerekorvost, újabb oltás volt a soron. Mondjuk kicsit hülye időpontunk volt, 10:30, mikor Benny még aludni szokott, de ma 9től 10-ig aludt, gyorsan felöltöztettem, és negyed óra alatt ott voltunk.

Nagyon elégedett volt újra a dokinéni Ben babával, aki a legfrissebb mázsálás szerint 8230 gramm és 70,5 cm. :)))) Gyarapodik, gyarapodik.... :))) a dokinéni szerint 6-7 hónapos gyerkőcök ekkorák, éppen ezért vár(na) el többet Bennytől, mint pl a forgás.... mondtam, hogy hasról hátra már egy oldalon megy neki, a többin még gondolkozik, nem aprózza el. :)))) Tulajdonképpen az agy irányítja ezeket a mozgásokat, az agyacskája pedig 4,5 hónapos, tehát szerintem még nincs elkésve semmiről.

megkapta az oltásokat is, picit sírt szegényke, de miután a váróteremben megkapta az ebédjét, máris szebb lett a világ. :)) Most itt berreg mellettem, pár napja ez az újabb elfoglaltsága, nagyokat berreg és közben folyik a nyála.... :))))) remélem, estére sem lesz láza, bár a múltkor is jól viselte szerencsére.

1 megjegyzés:

  1. Jajj de cuki:)) remélem jól bírta és nem lázasodott be. Puszi!

    VálaszTörlés