2009. szeptember 20., vasárnap

apa és fia

 Apa és fia lassan, de biztosan barátkoznak.... P eleinte nem igen tudott Bennyvel mit kezdeni, néha megpuszilgatta, felvette, dödögött neki, de nem vitte túlzásba. Viszont most már egyre jobban barátok lesznek. :)))

Talán ez a fizoterápiának is köszönhető, mivel akkor valakivel itthon kell hagynom Ben babát, és néha az a valaki P, aki az első alkalommal rendesen izgult, hogy milyen lesz majd kettesben 3 (!!!!) órát eltölteni. Most, 3 hét után már nem ijed meg a kakis pelenkától (viszi a fürdőbe letusolni Bennyt :D ), már etetni is meg tudja és ma délelőtt már másodszor mentek le kettesben sétálni. Büszke volt P magára nagyon, csak úgy feszített a babakocsival. :)) Átmentek a közelben lakó barátjáékhoz, ahol egy 13 hónapos kisfiú van, meglátogatták egy fél órára. Benny aludt a babakocsiban odafele és visszafele is, és P megígérte neki, hogy ezentúl délelőttönként mindig csinálnak pasis programokat. :))) Halleluja, lassan én is tudok majd pihenni.... bár a ma délelőtt is sikerült pihenés helyett kivasalnom, felporszívózni, ebédelni, elmosogatni és mire leültem volna újságot olvasni, megjöttek a fiúk. :)) De majd belejövünk ebbe is, a lényeg, hogy a két fiú kezd haverkodni egymással. :)))

Tegnap a Praterben sétáltunk hátul a Hauptallee-n, ez egy óriási nagy park, ahol bringázni, görkorizni, sétálni, lovaskocsizni lehet, rengeteg játszótérrel, pihenős hellyel. 4 km hosszú, a végénél van a templom, ahol a keresztelőt szerettük volna. Na, mi lesétáltunk a 4 km-t oda és a 4-et vissza.... estére hulla lettem, de közben rájöttem, hogy én délelőtt is sétáltam Bennyvel két órát... úgyhogy megvolt a kardioedzés. :))) De Ben bébi nagyon élvezte, figyelte az embereket, a bringásokat, görkorisokat ,a gesztenyefákat és a leveleket. Szép délután volt...

Pillanatképek a babakocsis sétáról:

4 megjegyzés:

  1. Használjátok ki ezt a gyönyörű vénasszonyok nyarát, mert aztán még nagyon sok időt tölthettek bennt télen a lakásban. Gyönyörűek vagytok! :))

    VálaszTörlés
  2. Jajj Anitám:)Csodaszép a Benny:)nah majd jöttök haza,összeeresztjük őket:)lesz különbség:)Várunk haza nagyon!!!

    VálaszTörlés
  3. Hát Bambim, ez a gyermek egyre szebb lesz;))))

    VálaszTörlés
  4. köszönjük szépen Mindenkinek a dícséreteket! :))

    VálaszTörlés