2011. december 5., hétfő

66. nap

 Újabb hét kezdődik, bár ez picit rövid lesz, mivel csütörtök-pénteken nincs ovi, így hamar vége lesz ennek a hétnek Bennynél. :)


Tegnap már reggel kérdezte, hogy "ovi?", de aztán nem bánta, hogy tegnap még zárva volt az ovi, főleg azért sem, mert én déltől dolgoztam, így már reggeltől P szüleivel volt, délelőtt Opa jött érte és mentek egyet csavarogni a városba, láttak tűzoltó bevetést, mikulást, aztán náluk ebédeltek, a levesből a tésztát és a levet megette, de a husira azt mondta, hogy "kosz" és a répát sem kérte tegnap. :) Utána nagyot (2,5 órát) aludt, délután pedig meg akartak nézni egy karácsonyi vásárt a belvárosban , de tömeg volt, így inkább sétáltak, cukrászdáztak egyet, Benny estére állítólag annyira elfáradt, hogy már nem bírt beszélni, keresgélte a szavakat, néha már keverte a nagymamát a nagypapával és így tovább. :)))))) De megint sok élménnyel lett gazdagabb. :)


Ma reggel örült az ovinak, bár aztán inkább játszani akart, de elvittük az egyik játékbuszt és egy könyvet autóval, így kompromisszumra jutottunk az ovival kapcsolatban. :) Ma megint picit ódzkodott bemenni, ráadásul ma nem volt a Maria, így reggel volt kis sírás, de végül bement és vitte a könyvét is. :)


Délre mentem vissza, már épp végeztek az ebéddel, a teknősbéka csoportból a kedves ovónéni segített Irisnek ma, csendben figyeltem, ahogy a gyerkőcök egyesével odamennek Irishez, nyakukban az előkével, Iris megtörölgeti őket, leveszi az előkét és indulnak aludni, vagy akiknek már nincs pelusuk, ők pisilni még előtte. :) Hallottam, hogy Benny már utánam kérdezgetett, de nem vagyok benne biztos, hogy ma már a gyerekekkel ült e vagy még külön, majd holnap megkérdezem, mert ma nem tudtam semmit kérdezni a napról.


Kétszer ment vissza Benny elköszönni, harmadszor is vissza akart, de már nem engedtem, mert ilyenkor már fekszenek a gyerekek, aludnának. Jó nagy hisztit levágott, lefeküdt az öltöző padlójára, hogy ő még pápázni akar Irisnek. :)))) Kérdeztem, hogy talán ő is ott akar aludni, nem akar hazajönni? :) Erre azt mondta, hogy "iggggeeeen". :) na, majd meglátjuk, hogy januárban is ilyen lelkes lesz e az ottalvást hallva. :)


Végül kiegyeztünk, hogy a szakácsnéninek pápázhat, így tudtunk eljönni az öltözőből. Itthon megint kisebb cirkusz ment, hogy nem akar aludni, de végül kb. negyed óra alatt kidőlt és most durmol, apukájával együtt. :) Délután kettesben lesznek a fiúk, én 3-tól dolgozok, aztán sietek haza előkészíteni a mikulásnak a terepet. ;) :) Bár már agyalok ezen, hogy mikor lenne a legoptimálisabb, mert holnap ovi előtt nehezen tudjuk majd elcsalni, ha a mikulás ajándékokat meglátja, de majd kicsit korábban felkeltem. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése