2011. december 23., péntek

80. nap

 Kezdődhet a téli szünet! :))


Egy újabb hét ért véget, ráadásul most hosszú ovimentes időszak kezdődik, legközelebb csak január 9-én megy Benny oviba. :) Nem tudom, hogy felfogja e, hogy mit is jelent két hét, kiváncsi leszek majd, hogy mennyire lesz nehéz az újrakezdés, de reménykedek benne, hogy nem fog visszaesni.


Ma megint jókedvűen indult oviba, egy oviról szóló könyvet vitt magával és várta már Mariát is, hogy újra lássa. :) Elég gyorsan átöltözött, az ajtóban most nem is téblábolt, hanem egyből ment befelé ügyesen.


Mire délben visszamentem, Johannes nagypapája már öltöztette az unokáját, aztán jött is nem sokra rá Benny kifelé, ahogy sejtettem, a mai ebédből (spenót krumplival és tojással) egy falatot sem evett, egyből sírva fakadt, mikor meglátta. :) csodálkoztam volna, ha ebből is kétszer, háromszor evett volna, szóval nem lepett meg. :D


Maria elköszönt tőle, kellemes karácsonyt kívánt és mondta Bennynek, hogy a szünidő után viszont majd várja őt vissza, ugye jön? :) Benny pedig nagyban bólogatott. :) Utána még bohóckodott egyet Johannes nagypapájával, fel volt pörögve, de hazafelé már a lépcsőn lefelé nyűgös lett, sírva fakadt, nem figyelt oda, így kicsit megcsúszott, az autóban is minden baja volt és a lépcsőházban is csak sírt, hisztizett.


Később azért megbeszéltük, hogy nekem is könnyebb, ha sírás helyett megpróbálja elmondani, hogy mi a gondja, mert akkor tudok csak segíteni, ha tudom, hogy mi bántja. Nagyban hüppögött és bólogatott, de hogy megértette e, nem tudom. :( Most alszik, de már hallom, ahogy köhécsel, valahogy nem akar jobb lenni ez a köhögés sajnos. :( azért nagyon remélem, hogy az ünnepekre már kicsit enyhül és ő is élvezni tudja majd a karácsonyi hangulatot. :)


Délután még bejglit sütünk, lemegyünk a billába a két barátnőjének kis apróságot ajándékozni, aztán készülődünk, hangolódunk a hétvégére. :)


Mindenkinek nagyon jó készülődést kívánunk, már csak egyet kell aludni és jön a Jézuska! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése