2011. december 7., szerda

68. nap

 és vége is ennek a hétnek ovi szempontjából! :)


Újabb hét kipipálva, és pont ezen gondolkodtam ma délelőtt, hogy tényleg érdekes, mert mire megszokná Benny az ovit egész ügyesen, addigra jön a karácsonyi szünet, két hét ovi nélkül... De talán már szereti annyira Mariát és Irist, hogy hamar elszaladjanak a napok és utána ugyanúgy folytathassa az ovizást, ahol abbahagyjuk.


Ma nem volt nagyon nyafi reggel, inkább csak szívesen játszott volna tovább az új játékaival, így az öltöztetés kissé nehézkes volt, de végül aránylag rendben elindultunk az oviba. :) A legújabb óriáskönyvét vittük ma és természetesen Süni Samut is. :)


Ma Iris volt szabadnapos, Maria egy aszisztenssel volt, Benny az átöltözés után egyből ment befelé és mutatta Mariának a könyvét, aki éppen a többi gyereknek olvasott egy másik könyvet. Tehát ma sem volt sírás... :)))))


Délre mentem vissza, picit előbb odaértem, így mentem csendben felfelé a lépcsőn, de hallottam, hogy Maria jön a folyósó elejére a személyzeti wc-be és mondta valakinek, hogy "itt várj meg ügyesen, jövök mindjárt"... na, csendben fellestem, hát naná, hogy Benny kísérte el még wc-re is kedvencét, és mivel ő nem vett először észre, így csendben lestem, hogy mit csinál addig. :)))) Át volt öltöztetve, egy másik mackógatya és felső volt rajta, én reggel egy zöld gatyában és narancssárga felsőben hagytam, sejtettem, hogy "baleset" történt. :))) Benny először üldögélt a földön a klotyó előtt, nagyon cuki volt, aztán nekiállt szerelgetni a kis rácsos ajtót, ami a gyerekek miatt van odaszerelve, hogy ne tudjanak olyan könnyen meglépni. :)))) Ki-be csukogatta, míg végül észre vett engem és fülig érő mosollyal kommetálta németül, hogy "megjött anya". :))))) Aranyos volt nagyon.


Aztán Maria elmesélte, hogy a pelenkacserénél Benny kimaradt és mivel mostanában megint rászokott végre az ivásra, így tele lett a pelus és csak azt vették észre, hogy Benny csendben üldögél és már tocsogott a ruhája. :) ilyen néha nálam is előfordul, mert megszokjuk, hogy alig pisil, alig iszik, aztán a legváratlanabb helyzetekben lep meg egy-egy ilyen átázott pelussal. :))))) Úgyhogy gyorsan átöltöztették, a ruháját pedig egy zacsiban megkaptuk. :D


Állítólag ma is a gyerekekkel evett reggelit és ebédet is a nagy asztalnál, semmi gond nem volt. :) Igaz, ebédre a paprikáskrumplit nem ette meg, de kenyeret annál inkább. :) Már sokat iszik az oviban is, vizet és teát is. Aztán elköszöntünk Mariától, most négy napig nem találkoznak, de közben bújt Benny Maria lábához, nagyon aranyos volt, tényleg nagyon megszerette. :)


Hazafelé indulva még egyszer beköszönt, utána még a szakácsnéninek is odaköszönt, így indultunk aztán haza és most kisebb eszmecsere után alszik Süni Samuval. :)))) Délután még nem tudom, hogy mi lesz a program, de vettem jópofa festéket, amivel kézzel is lehet festeni, lehet, hogy majd kipróbáljuk vagy elmegyünk valamerre. Meglátjuk, hogy meddig alszik a kis gézengúz. :))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése