2011. december 20., kedd

77. nap

 Káosz a köbön!

Ma kicsit káoszosra sikerült a nap, Benny belázasodott, de végül elvitte P pár órára az oviba a pszihológus miatt.

Ügyesen eljátszott, ők is látták, hogy milyen nagy változáson ment át Benny az elmúlt hetekben, de azért még tavasszal egyszer meg kell nézniük.

Ebédre is ügyesen evett, aztán örült az apukájának, aki délben ment érte, hogy hazahozza. Mondta is az Irisnek, hogy "Philipp apa jön érte busszal." :)))) 

Állítólag több játékkal is játszik már Benny, a cumira szinte sosincs már szüksége, a sünijére is ritkán, de akkor a kezébe veszi, kicsit összebújik vele és játszik tovább. :)

Ma állítólag valamelyik fiúval is kicsit "játszott" Benny, bökdösték egymást játékosan, és Benny kezdeményezte. :) a konyhában is ahogy játszott, odaengedett más gyerekeket, mutatta nekik az ott talált játékokat, tehát láthatólag már nincs benne olyan nagy tartás a gyerekek felé, bár tény, hogy a felnőttekkel sokkal jobban feltalálja magát. (ez eddig is így volt)

Talán majd január vége körül megpróbáljuk az ott alvást is, de ha mégsem jön össze, akkor sem leszünk elkenődve, mert szerencsére valamelyikőnk mindig el tudja hozni délben, tehát nem gond. Abban pedig tényleg reménykedek, hogy jövő ősszel egy csoportba tud majd az ikrekkel és pár kedvenc társával kerülni, így ott sem lesz nagyon gondja. De addig még sok víz lefolyik a Dunán, most először is gyógyuljon meg, mert jó lenne már megtörni a tavalyi és tavalyelőtti év karácsonyi rossz ómenját, amikor is Benny mindig karácsonyra lett beteg. :( kúráljuk, kúráljuk, hogy hétvégén már nyoma sem maradjon láznak, köhögésnek, orrfolyásnak!!!

1 megjegyzés: