2012. január 10., kedd

82. nap

 Ma nem sok minden történt...


Annyi csak, hogy reggel Benny kicsit nyüszizett, hogy nem akar oviba menni, játszani akart a vonattal, mivel tegnap délután P szülei vigyáztak rá és ilyenkor általában valami új játékot találnak ki, amit másnap is játszani akar, a legtöbbször ilyenkor nehezebben indul oviba. :)


Azért csak elindultunk, de ma már nem akart ott aludni. :))) gyönyörű szivárványt láttunk a kocsihoz közeledve, Benny egyből felismerte a Bogyó és babóca mesekönyvből, tetszett neki, hogy az oviig tartó úton többször kereszteztük a szivárványt. :)


Ma Marcus, az egyik Bennyvel egy idős kisfiú ment be nagyon nehezen, pedig ő nem is most szeptemberben kezdte az ovit, hanem egy évvel korábban, mégis alig tudták leszedni az anyukájáról. Ettől Benny is kicsit megijedt, de nem fakadt sírva, csak nehezen indult be, de Maria mogyorót eszegetett a többiekkel, így mivel Benny azt imádja, elindult kiváncsian az asztal felé. :)


Délre értem vissza, a legtöbb gyerkőc már feküdt, Benny az ajtónál várt, jött is ki gyorsan, kicsit bohóckodott, de végül rendben hazajött, bár elég nyafis volt. Most alszik, délután megint Oma és Opa lesz vele, én ma még délutános leszek, mindjárt indulok.


Holnap és holnapután szülinap lesz, Jasminé és Maxé, így nem kell reggelit csomagolni. :) Kiváncsi leszek ,hogy majd mit mesél Benny róla. :)

2 megjegyzés:

  1. Szia! Nálatok hogy állnak a hivatalos fórumok az influenza elleni védőoltáshoz (ÁNTSZ-szerűség, minisztérium, orvosi kamara, járványügyi intézet)? Csak Magyarországon ilyen nagy a propaganda, vagy másutt is?

    VálaszTörlés
  2. Szia Csilla,
    nekem eddig itt nem tűnt fel ilyen nagy propaganda egy oltásnál sem. A gyerekdokink nagyon tapasztalt, már picit idősebb nő, ő szokta mondani, hogy mit ajánl és mit nem. Pl. a H1N1 oltást hülyeségnek tartotta anno, de az influenza ellenit ajánlotta, mivel Benny pont ősszel került oviba, közösségbe. Apró náthán kívül eddig tényleg nem is volt beteg. (kop-kop-kop)

    VálaszTörlés