2012. január 13., péntek

85. nap

 Megint eltelt egy hét. :)


Egyre kevesebbet tudok majd az oviról írni, mert Benny már nagyon jól elvan, sírás nélkül megy befelé reggelente a csoportba, de még mindig viszi a sünijét és egy-egy könyvet, amit Mariának mutat egyből.


Ma nem voltak sétálni, elég hideg szél fújt, így benti foglalkozás volt.


Délben megint még komótosan üldögélt az asztalnál, mikor mentem érte, halrudacskát ebédeltek és előtte leves volt, de állítólag kicsit "szórakozott", hogy ő nem kér ebédet, aztán mégis, aztán mégsem stb... :))) Végül Maria ott hagyta, hogy ha nem kér, akkor majd más gyerek megeszi, erre mégis odahúzta maga elé a tányért és megette állítólag. :))))


Délben aztán nem is nekem örült annyira, hanem tudta,hogy Johannesért is jön a nagypapája, akivel már Benny is sokat bohóckodott, így még be sem ért az öltözőbe, már kérdezte, hogy "Opa?" :))))) vicces volt.


A kocsihoz érve viszont nagyon örült, mert P is jött velem érte, ma szabadnapos, így délután családi program lesz, bár most épp szakad a hó, úgyhogy még nem tudom, hogy merre indulunk. :D


Ma már nem volt olyan lelkes a jövő heti oviban alvástól, de majd meglátjuk, hogy kedden hogy sikerül. Én bízok benne, hogy ezt az akadályt is olyan ügyesen fogja majd venni, mint a többit. :))))

1 megjegyzés: