2012. január 20., péntek

90. nap

 Sikerélmény, Benny aludt!!!!!


Ma reggel P vitte Bennyt oviba, mert délelőttös voltam, de állítólag minden rendben ment a reggeli rituáléval és időben odaértek az oviba busszal. :)


Én kettőre mentem érte, épp  ment fel Maria, vitte az uzsit a gyerekeknek majd fél 3-ra. Kérdeztem, hogy aludt e ma már Benny valamennyit, mire mondta, hogy igen, olyan 1 óra körül aludt el. (Yesssss!, ügyes ő, tudtam én :D )


Kicsit beszélgettünk, hogy azért itt ez másabb helyzet, mint mikor otthon alszanak a gyerekek a besötétített szobában, nyugalomban, itt nyüzsisebb a csoport, nincs teljesen sötét sem, tehát teljesen érthető, hogy nem mindenki alszik. Benny már nem pici, tehát ha itthon lerakjuk a szobájában, nézelődik, dünnyög, végül bealszik a legtöbb esetben, mert esetleg unatkozik, tényleg fáradt stb.. de az oviban már több a zavaró tényező, ezért főleg csak akkor alszik sok gyerek, ha tényleg fáradt...


Mesélte, hogy ebéd után Benny kérdezte tőle, hogy "Maria, Benny megy haza aludni?" Maria mondta neki, hogy nem, mert ma is ott alszik. Erre a válasz : "jó" és ment is a matracra lefeküdni. :) Szóval nem volt semmi gondja, hogy ott kell ma is aludni. Megint nézelődött, dünnyögött kicsit, de aztán bealudt. :) 2-kor Maria ébresztette, így kicsit kómás volt, látszott, hogy nem teljesen ébredt még fel, mikor kijött hozzám. De aztán átöltöztettem és indultunk volna haza, de nyüszögött végig, hogy ő még ott akar maradni az oviban Mariával... alig bírtam meggyőzni, hogy induljunk haza. Azóta is elég nyafi, szóval nem tudom, hogy mitől, talán nem aludta ki magát vagy az időjárás miatt. :)))) mert tegnap állítólag nem aludt, mégis nagyon jókedvű volt egész délután és fel volt pörögve még este is... szóval passz. De a lényeg, hogy azért ma már aludt egy órát, ügyeske! :)

2 megjegyzés:

  1. Jaj, de jó! :)) Ügyes Benny! :))

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Ügyes Benny nagyon...!!!

    Panna még nem alszik ott....majd írok mailt.

    Puszi nektek!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés