2012. március 8., csütörtök

Csütörtök

Újra az oviban. :)

Mivel Benny nem lett lázas és a nátha is visszahúzódott nála, így ma P elvitte reggel oviba.

Majdnem elkéstek, 9 előtt estek be pár perccel, mert itthon eljátszották az időt. :) A busz is késett kicsit, ráadásul most Bennynek az a mániája, hogy a sofőr mögé ül és ő is "sofőrbácsisat" játszik, de pechére ma mindkét ülés foglalt volt, ő pedig sírni kezdett, hogy ő sofőrbácsizni akar, az az ő helye stb... :))))) Szerencsére nincs messze az ovi, így hamar le tudtak szállni. :)))

Általában P ovi után konditerembe szokott menni, így mindig nála van egy táska. :) ma mesélték Irisék, hogy a múltkor kérdezték Bennyt, hogy mi van apukájának a táskájában, mire Benny rávágta, hogy PÉNZ!!! :))) Ma pedig azt mondta, hogy gyümölcslevek. :D :D :D Csak tudnám, hogy honnan veszi ezeket.... bár a táska pénznek nem lennék ellenére. :D Biztos azt gondolják rólunk, hogy valami maffiózó Benny apukája. :))))

2-re én mentem érte, örült nagyon, mikor meglátott, gyorsan visszaszaladt a süniért. Vittem nőnap alkalmából két kis pici bonbont az ovónéniknek Benny nevében, hogy adja oda őket nekik, de mivel még hosszabb mondatot nem tud mondani, így a "minden jót" tanítottam neki. Mariának csak odaadta és azt mondta, hogy az anyukájától, azaz tőlem van. :D Irisnek már mondta a minden jót kívánságot, de persze ők először nem értették, hogy miért kapják. :) Mire kifejtettem, hogy mert nemzetközi nőnap van és Magyarországon mi ezt sokkal jobban ünnepeljük, mint itt, mi mindig kaptunk apukámtól valami apró virágot, vagy az osztálytársainktól, így szeretném, hogy Benny is ismerjen ilyen ünnepeket. Örültek nagyon.

Hazafelé jókedvű volt, bár megint nem aludt semmit az oviban, de ezen már nem is akadok fent.... itthon benyomott rögtön egy fánkot, amit P hozott neki. Valamiért most nagyon rákattant. :)

Délután Oma és Opa jöttek hozzá kicsit, míg mi kimozdultunk kettesben P-vel, volt nagy öröm, mikor megszólalt a csengő. :) Opa hozott kartonpapírra ragasztott reklámújságokból kivágott képeket (paradicsom, paprika, hal, kenyér stb) és ezekkel játszottak bevásárlósat. Olyan fantáziája van, hogy csak lestünk néha. :) Nagyon édesen játszik a kártyákkal. :))))

Nem fogunk unatkozni egy darabig, ez már biztos... :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése