2012. március 15., csütörtök

Csütörtök

Alvás nélkül, ismét. :)

Reggel már negyed 8-kor kukorékolt a kiskakasunk, nem akart lemaradni semmiről sem. :) Engem, majd P-t hivogatott, de az első kérdése, mikor bementem az volt, hogy a Tante ott van e még. :) Természetesen ott volt és várta a nagy ágyban, ahol végül Benny a tejcit itta. :)

Utána még játszott, reggeliztünk, és fél 9 után indultunk az oviba. Megint bohóckodott az öltözőben, de már abszolút semmi gond nincs vele, amikor mondom, hogy most már spuri be a csoportba, ad egy puszit és indul is be gond nélkül. :)

2-re Tantéval együtt mentünk vissza, már volt egy anyuka és egy nagymama az öltözőben. :) Egyszer csak megjelent Benny, megint fordítva vette fel a mackógatyáját, de büszke volt rá, hogy egyedül öltözött fel. :) odaszaladt a Tantéhoz, aztán hozzám, közben eszébe jutott, hogy bent hagyta a sünit, így visszaszaladt, de nem találhatta. A másik csoportból néha átjönnek nagyobb gyerekek a kicsikhez, ma is ott volt egy kislány, aki rendezte a piciket, aranyos szöszi kislány volt. :) Benny feltűnően produkálta magát előtt, + odament elé, és szinte az arcába kérdezgette, hogy hol a süni, utána mikor a kislány megkérdezte, hogy hol van Benny apukája, akkor ő nagy lelkesen mutattta, hogy "ő a Tante", "ő pedig az anyukája". Aranyos volt. :))))

Nagy nehezen sikerült átöltöztetni, bár közben még a zokniját is levette, mert Iris kiült kicsit hozzánk, hogy ha gondolom, megpróbálhatjuk már 3-ig ott hagyni az oviban, mert már teljesen beszokott Benny, nem lenne gond vele. Mondtam, hogy gondoltam már rá én is, de annyira nem sűrgős, max. majd ha jó idő lesz, akkor néha később jövünk érte. Még annyit mondott Iris, hogy nagyon próbálgatja Benny az oviban is a határait, így ő néha szigorú vele, amit én speciel nem is bánok, mert azért itthon is vannak bizonyos határok, ameddig mehet és afölött már mi is szigorúbbak vagyunk vele. (általában :D )

Állítólag alvás alatt néha fekszik és könyveket nézeget, vagy ma pl. az asztal alatt bújkált és várja, hogy az Iris elkapja stb... :))))) De nem zavarja a többieket és nem hangoskodó, tehát elvan. Fura, hogy az oviban nem is igényli az alvást. Szerintem mondjuk azért, mert nem akarja ott a drága időt alvásra fecsérelni, ha játszhat is. :)))

Holnap csak délig lesz, reméljük, hogy itthon alszik majd, délután pedig érkezik a Mami és a Papi Magyarországról, és indulhat a hétvégi muri. :))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése