2012. március 19., hétfő

Újabb hétfő

A szuper hétvége után újabb hét kezdődött ma...

Nagyon jól teltek az elmúlt napok, Benny végig kényeztetve volt, Tantéval nagyon jól érezték magukat ebben az öt-hat napban, sokat bohóckodtak. :) Hétvégére anyáék is befutottak, bár őket nem láttuk sokat, de örült nekik nagyon Benny. :) Meg tudná szokni, ha mindenki egy helyen lakna, nem lenne ellenére szerintem. :))))

Voltunk szombaton egy nagy parkban is sétálni és játszóterezni, most már szinte mindig a futóbringával jön Benny, a babacuccokat elpakolászom a raktárba és megpróbálom majd eladogatni őket.

Pár kedvenc kép az elmúlt napokról:






Az időjárás is szuper volt, tényleg nem lehet okunk a panaszra. :) tegnap futóversenyen voltam, Tante Beja, apa, a nagynéném és a nagybátyám pedig a nordic walking távot tették meg, Benny pedig addig anyával figyelte az eseményeket és ügyesen drukkolt nekünk, hogy "hajrá" :))))

Már teljesen megérti, ha alvás előtt elköszön tőle a Tante vagy éppen anyáék, ha itt vannak, utána nem keresi őket, csak mondja, hogy hazamentek.... most nem kell sokáig nélkülözniük egymást, mert pénteken megyünk haza hétvégére. :)

Így a mai napon feltöltődve ment oviba a kis kópénk, vitte a donauturmban csinált kis érméjét, de azt csak az autóig, a csoportba csak a süni mehetett be. :) A héten jó élménydús napjaik lesznek, mert szerdán jön egy bábszínház az oviba, előtte az egyik ovistársnak ünneplik a születésnapját, csütörtökön télbúcsúztató délelőttöt tartanak, pénteken pedig megy a fotós hozzájuk. :) az után pedig indulunk haza. :)

Reggel azért kicsit variált , hogy mit szeretne reggelire vinni, a túrós batyu le lett szavazva és helyette vajas kenyeret rendelt magának. :) most vacsorára is vajas zsemlét vágott be, most erre van rákattanva. :)

Sokat az oviról nem tudok írni, mert nem mesélt, csak annyit, hogy a Markussal és Juliannal játszott és voltak az udvaron, ahol csúszdázott. :)))

Holnap visz majd be egy barkát, valamit barkácsolni fognak belőle, ma végre sikerült szépet vennem. :))) Kiváncsi leszek, hogy mi készül majd belőle. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése