2012. március 30., péntek

Ovis húsvét

Oda már ma jött a nyuszi . :)

A tegnapi napról csak annyit jegyeznék le, hogy mivel én nem tudtam Bennyért menni, így Oma és Opa mentek érte, de csak 3/4 3-ra tudtak oda érni, így reggel már szóltam, hogy akkor nem 2-kor megyünk érte, hanem picit később, ne csodálkozzanak. Bennynek is elmagyaráztam, örült, hogy majd Omáék mennek érte. Mint ma kiderült, semmi gond nem volt, simán megértette, hogy még picit játszhat, uzsonnázott a többiekkel és nagyon örült Omáéknak, mikor felbukkantak az ajtóban. :) Úgyhogy már azzal sincs gond, ha néha tovább kell maradnia Bennynek az oviban, ezt is megértük!!!!!

Tegnap még este doktorosdit játszottak Opával, az összes plüssállatka be van most kötözve, van, akinek ragtapasz van a lábán, van akinek gipszben van valamije vagy csak kötés van a fején. :)))))) Az állatkórház tegnap nagy üzemre kapcsolt. :D Bennyn is volt egy ragtapasz, azt csak ma vehettem le róla. :D

Ma már korábban mentünk oviba, mert mi voltunk a kenyér felelősök, a mai tízórait a szülők dobták össze, volt, aki felvágottat, volt aki vajat, volt aki szines főtt tojást vitt, mi a kenyeret vállaltuk be. :) Benny vagányan vitte befelé a két zacskó kenyeret és már izgatottan várta, hogy majd ma érkezik a húsvéti nyuszi az oviba. Sajnos az időjárás nem kedvezett nekik, mert reggel óta esett az eső, így bent dugták el a kis kosárkákat....

2-re mentem érte, tuti, hogy nem aludt, mert nagyon jókedvű volt és nem is volt gyűrött a feje sem. :)))) De örült nagyon és egyből mutatta, hogy mit kaptak a nyuszitól. :) Egy kis papírkosárka volt, benne műfű, apró nyuszis csokik, egy szines tojás, amit ők festettek, és egy papir tojás, amire apró szines papírformák voltak ragasztva. :) Nagyon kis aranyos kosárka.

Mesélte, hogy a húsvéti nyuszi hozta nekik és mindenkinek meg kellett keresnie a csoportban. :) Hazafelé még nagyokat integetett a lányoknak, a végén már a Sünit is nekem kellett fognom és két kézzel pápázott a csajoknak. :D :D

Itthon büszkén mutatta a húsvéti ajándékát:


Mivel ilyen béna idő volt, így ma játszóterezés helyett mi láttuk vendégül Stellát és Gabit. A múltkor mi voltunk náluk, így most ők jöttek. De Benny először nem lelkesedett az ötletért, bár utána végig azt kérdezte, hogy mikor jön a Stella és hogy még korán van, mikor jönnek. :))))

Mikor megjöttek, akkor Benny egyből sírva fakadt, hogy menjenek haza, de szerencsére nem ijedtek meg és inkább bejöttek, ismerve már Benny ilyen reakcióit, általában egy idő után úgyis feloldódik. Hát most is eltartott egy darabig, az elején szegény Stella semmihez sem nyúlhatott, de aztán a végére haverok lettek, megint megosztották a rágcsákat , és a legvégén még bekucorodtak a benti kanapé és a fal közé (hogy hogy fértek oda be ketten, az rejtély :D ), ott bunkereztek, olvastak, ropiztak. :)))))





Fel akartam venni őket videóra, de zavarta őket a fény, nem tudtak igazán elrejtőzni így, úgyhogy csak rövidke film lett. :)


Benny nagyon csendben volt, ő még sosem bunkerozott, de tetszett neki a dolog. :)))) Néha sutyorogtak, megosztották a ropit, édesek voltak. :) Szerintem el is felejtették mindketten, hogy mennyire nehezen indult ez a délután. A végén aztán Benny nem győzött búcsúzkodni Stellától. :))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése