2012. március 6., kedd

Kedd

Fülfájós kedd lett végül.... :(

Reggel jókedvűen ébredt Benny, bár még lustálkodni akart a nagyágyban, de rafinált, mert így adja elő, hogy ő lustálkodni akar, közben pedig csak a cumiidőt akarja kitolni, mivel cumi csak alváshoz van már ugye... :))))

Ennek az lett a vége, hogy reggel kapkodni kellett kicsit, de azért még 9 előtt odaértünk az oviba. :) Épp akkor érkezett Iris és a teknősbéka csoport ovónénije, Miri, Benny végig nézte, ahogy leparkolnak és csak utána mehettünk be. :)

Vittünk egy kis húsvéti nyuszi figurát a húsvéti asztalkájukra, ahol a díszeket gyűjtik majd, nagy boldogan vitte be Benny a csoportba. :) Köszönés nélkül bemasírozott a csoportba, háromszor szóltam utána, de már letojta a fejemet. :))))

2-re mentem érte, látszott, hogy megint kint voltak, de ma nem voltak annyira sárosak, mint tegnap. :) Benny át volt öltöztetve másik ruhába, megint kifolyt a pisi a pelusból délelőtt állítólag. :) Amint kijött, megint a hátizsákjával indított és megette a maradék almát és a maradék szendvicset. :) Utána el is árulta, hogy rizibizi (csirkés rizotto) volt és Benny nem evett, mert nem szereti. :) Érdekes, itthon eddig megette. :) De levest állítólag evett, már az is valami...

Mivel jókedvű volt és nem volt nagyon sáros, nem jöttünk rögtön haza, hanem átmentünk a közeli bevásárlóközpontba, mert kellett egy-két dolgot vennem. A bioboltban kiszúrt egy csomag csokis nyuszikekszet, ami tönkölylisztből készült, így abból evett pár darabot, tiszta maszat lett, de élvezte nagyon. :) Utána még nézelődtünk, kapott egy napszemüveget, igaz, sapkáért indultam, de mindenhol karimás kalapot akart vetetni velem sapka helyett, így feladtam ezt a tervemet, majd rendelek a neten neki inkább egy tavaszi sapit. :))))


Kb. fél 4 körül viszont elkezdett egyre többször a füléhez kapni és sírdogálni, hogy fáj a füle, fáj a füle.... egyre többet és egyre jobban sírdogált, így inkább elindultam a garázs felé , hogy eljövünk haza. Mondjuk, rafkós volt, mert ha játszani állt meg, akkor elfelejtette a fájdalmat és akkor is, mikor az egyik kávézóban ő csokitortát akart volna enni. :D :D De végül hazajöttünk, itthon is nagyon sírt, adtam neki fájdalomcsillapítót és orrcseppet, mert picit még folyik az orra. P-vel úgy döntöttünk, hogy holnap itthon marad Benny, délután pedig elvinném a gyerekorvoshoz, hogy nézze meg, mi bújkál benne. :( Nem akarom így oviba vinni, hogy esetleg megint rájön a fülfájás és sírdogálna csak. :(

Jó 40 perceet feküdt, pihent a nappaliban az ágyon, cumival a szájában, tényleg nagyon sajnáltam szegénykémet, olyan kis elesett volt. :(  Utána felélénkült, gondolom, hatott a fájdalomcsillapító, és kitaláltam, hogy meglepem egy kis sajtos pereccel, amit együtt sütöttünk, segített nekem végig kiszaggatni, megszórni sajttal és be is nyomott belőle 5 db-ot. :) Tehát étvágya van. :)

Most már néha köhög, de az orra nem folyik úgy, mint az elmúlt két napban... remélem, hogy semmi komoly nem bújkál benne, bár lassan már a fél ovis csoport hiányzik, gondolom, mindenki beteg. :(

Holnap majd többet tudunk, ha bejutunk a dokinéninkhez....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése