2012. március 9., péntek

Péntek

Megint vége egy újabb hétnek! :)

èjjel újra volt egy köhögös órája Bennynek, vittem be neki vizet, picit ivott, aztán aludt reggelig. Jókedvüen ébredt, egyböl jött a nagy ágyba még lustizni. :) Nekem sajnos migrénesen indult a reggel, így fél 9-ig fetrengtem még az ágyban, akkor összekapartam magam, hogy el tudjam vinni Bennyt az oviba, aki a szokásosnál jobban együttmüködö volt, érezte szerintem, hogy nem vagyok toppon reggel...

9 elött nem sokkal értünk oda, az ovivezetö Rosi néni éppen egy anyukának és pici gyerköcének mutatta az ovit meg, Benny nagyot köszönt a Rosi néninek és udvariasan kinyitotta nekik az ajtót is. :) csak lestem. :D

Ügyesen átöltözött, kaptam puszit, aztán már indult is befelé a csoportba. :) Közben megnéztem a faliújságon a kiírásokat, ott láttam, hogy március 23-án ovis fotózás lesz, még jó, hogy aznap nem akartam Bennyt oviba vinni, mert már reggel indultunk volna Magyarországra, de így átvariálom és délig oviban lesz, hogy ne maradjon le a fotóról, biztos jó muri lesz. Majd ebéd után indulunk, hátha alszik a kocsiban.

2-re már picit jobban lettem, jobb színben mentem érte, jött is elég hamar, minden kint várakozó anyuka jót mosolygott rajta, mert saját maga vette fel a melegítögatyáját alvás után, csak éppen kifordítva. :))) ott lifegtek rajta a nagy zsebek, viccesen nézett ki nagyon. :))) Le akartam fotózni, de nem hagyta magát. :)))

Ráadásul utána nagy izgalom lett, mert az egyik kis ovistársa, Jasmin odaadta neki a barátság könyvét, hogy Benny is írjon bele és ö tisztára érdekesnek találta a rózsaszín, hercegnös könyvet, amiben már Julian és Lisa-Maria, a másik két ovistársuk is írt már. :))))  Ma délután elvileg P-vel már irtak, rajzoltak bele, kiváncsi leszek, ha majd hazaérek. :)

Közben Iris odahivott kicsit az ajtóhoz, hogy megkérne minket, kicsit gyakoroljunk Bennyvel ollóval vágni, mert ma valamit barkácsoltak, és Benny két kézzel vágta a papírt, nem igazán érzett rá az ollózásra. Tény, valahogy eddig erre én még nem gondoltam, hogy ollóval vágjunk, kicsinek gondoltam öt ehhez. :))) Pedig már három éves lesz maholnap, de még mindig a kicsi babám. :))) Mert ha jövöre megy a nagyok közé, akkor ilyesmiket már jobb lenne, ha tudna csinálni. Ùgyhogy következö feladat: papírvágó ollót beszerezni és vagdosni! :))))

Azt el is felejtettem kérdezni, hogy aludt e, de Benny azt mondta, hogy picit igen, én mondjuk nem igazán hiszem. :) àllitolag csak pudingot ebédelt, amit most már elhiszek, mert az elöbb hívtam P-t, állitolag elmentek egy bécsi szeletet enni, és Benny majdnem többet evett, mint P. :) Tehát éhes volt, ami azt jelenti, hogy nem sokat ebédelt. :))))

Holnap déltöl dolgozok már, 11 körül jön majd Opa Bennyért, náluk ebédel, ott alszik és délután csavarognak egyet, este pedig mennek hozzánk és majd altatják öt. Biztos jó kis napjuk lesz. :) Tegnap is ök vigyáztak rá, mert P-vel elmentünk kajálni, volt nagy öröm, mikor meglátta Omát és Opát. :)

Opa elhozta a kartonra kivágott élelmiszereket, óriási sikere volt, Benny bevásárlósat játszott, vagy éppen eljátszotta, hogy mit eszik, mit iszik, vagy Opa mondta, hogy mit szeretne fözni és milyen hozzávalók kellenek hozzá, Benny pedig válogatta össze öket. :) A kenyeret "szeletelte", a vizet "öntötte pohárba", haláli volt. :))) Fürdésig a kártyákkal játszottunk, nem unta meg öket. :) Szerintem ma délután folytatják a fiúk, holnap pedig majd Opával megy tovább a kártyás játék. :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése