2012. március 2., péntek

Péntek

Hétvége!!!

Hét összegzése: nulla alvás az oviban, egyik nap sem aludt Benny ebéd után... hogy ez most jó vagy sem, nem tudom, voltak napok, mikor nehezebb volt vele délután, de voltak olyan napok is, mikor nem lett nyűgösebb, hisztisebb ez miatt... Lehet, hogy lassan jön majd nála az átállás, hogy nem fogja minden nap igényelni az alvást, ha helyette más érdekességet is csinálhatna... :)

Ma reggel a fiúk kettesben kezdték a napot, mert délelőttös voltam, de minden rendben ment. Igaz, P - nek kellett ébresztenie Bennyt, mert még durmolt volna tovább, de végül felpattantak a szemei és kezdődött a duma. :))))

Busszal mentek oviba, most az a legújabb, hogy Benny a vezető mögé ül, az első ülésre és ő is azt játsza, hogy ő a buszsofőr bácsi, nyomogatja a képzeletbeli gombokat, nyitja az ajtókat stb. :)))) Oviba érve is dobott egy puszit P-nek, aztán már húzott is be a csoportba.

2-kor én mentem érte, már javában játszott állítólag, a kis barátnője, Sophie szólt neki, hogy jöttek érte. :) Kijött, nézett körbe-körbe, se puszi, semmi, apukáját kereste. :))))) Végül azért kiegyezett velem is, nagy duzzogva. :)

Egyből hozta a hátizsákjákt, hogy még van benne kaja, kinyitottam és megette a reggeli maradékát, ezek szerint nem ebédelte tele magát, mert egész délután éhes volt. :)

Felöltöztettem, mindenkitől hangosan elköszönt, még a wc-be is bement, elköszönni a helyettesítő ovónénitől, már tényleg olyan lazán jön-megy, hogy csak lesek. :)

Ovi után rögtön bementünk Szilvi barátnőm új lakásához, ígértünk neki egy tévét, amit a kocsiba pakoltam már, Benny egyből emlékezett Szilvire, hogy tőle kapott haribo macikat. :))))) Gyorsan odaértünk, szuper, hogy ilyen közel lakik már hozzánk, így sűrűn leszünk vendégek nála, feltéve, ha ma nem lett elege egy kis energiabombától. :)))) aki ráadásul bűzbomba is lett egy időre, ugyanis olyan jól érezte magát Szilvinél , hogy még kakilni is tudott, ami nála ritka, hogy idegenben is össze tud hozni. :))))

Nagyon tetszett neki a nagy tér, szaladt ide-oda, mindent megnézegetett,szerelt, nem győztük figyelni és figyelmeztetni, hogy mihez ne nyúljon. :))))) Miután nagy nehezen beüzemeltük a tévét, átmentünk a közeli zöldövezetbe, ami ismét egy szuper dolog Szilvi új lakásánál, mert pár perc alatt az ember egy "bécsi Margit sziget" szerűségben tud lenni, óriási parkoló is van, ahol 2,5 óra ingyenes! Tele van játszóterekkel, Benny egyből bevetette magát az egyikbe. :)

Mikor már kezdett hűvös lenni, átsétáltunk a közeli bevásárlóközpontba, ahol kávéztunk egyet, Benny pedig kapott egy fánkot. :) Jó kis délutánunk volt, 6 után értünk haza. :)

Nagyon tetszett Bennynek odafele a navigáció a kocsiban, ahol egy "néni" mondja, hogy merre kell menni, így hazafelé is be kellett kapcsolnom, bár onnan már hazataláltam volna. :) Hazaérve Benny már kívülröl fújta a "fordulj balra" mondatot! :))))))))))))

Ja, és ami még érdekes volt, hogy még nem találkozott annyira sokat Szilvivel, de rögtön emlékezett rá ma is és a játszótérről tovább indulva is Szilvi kezét akarta fogni. :) Mikor a kocsit arrébb parkoltam az óriási parkolóban, akkor is szó nélkül ment Szilvivel kézen fogva, nagyon cuki volt. :)))) Persze, azért azt is megmutatta Szilvinek, hogy nem csak angyalka tud lenni, néha ránk kiabált, ha beszélgetni próbáltunk, hogy ne beszélgessünk, hanem rá figyeljünk, aztán voltak hisztik is a semmiért stb... :))))) Tehát nem unatkoztunk. :)

Ami nem annyira tetszik, hogy rászokott a köpködésre és ami új, hogy néha megnyalja a liftben a tükröt... vagy az oviban a korlátot felfelé a csoportja felé... áááááá.... ezen még dolgoznunk kell, hogy leszokjon róla, mert nem szeretném, ha valami szájfertőzést összeszedne! :(

Holnap és holnapután a fiúk kettesben lesznek, mert déltől estig dolgozok mindkét nap, P tuti, hogy hulla lesz vasárnap estére. :))))))))))) de nem baj, legalább ő is megtudja, hogy milyen "csak itthon lenni a gyerekkel". ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése