2012. március 1., csütörtök

Csütörtök

Alvás nem volt, de bünti igen. :)

Ma reggel nem kellett hátizsákot vinni az oviba, mert Markus szülinapja volt, ilyenkor nem csomagolunk otthonról reggelit, hanem a szülinapos szülő állja, kap egy listát, hogy mit kell vennie és azt viszi be, az ovónénik megcsinálják a szendvicseket és mindenki ugyanazt eszi.

Ugye Sün Samu sem jött velünk, mert tegnap ott felejtették a fiúk, így volt nagy öröm, mikor az öltözőben Benny megtalálta a barátját. Cuki volt, ahogy magához szorította és örült neki, mondogatta, hogy "süniiii, süniiii". :)

Iris is pont kinézett és mesélte , hogy délután csodálkozott is, hogy a Süni az öltözőben maradt, mert Benny 2-kor ügyesen gondolt rá, hogy a csoportból vigye ki a barátját, de aztán ezek szerint a nagy kapkodásban P-vel, ott felejtették az öltözőben. :)

Ma Maria nem volt, Benny persze nem hitte el, mert mondta Irisnek, hogy de hát Maria csinálja mindig a vajaskenyeret. :)))))))))))) Iris mondta, hogy azért ő is tud ám vajas kenyeret csinálni, még ha nehéz is róla elhinni, végül azért meggyőzte Bennyt ,aki elindult befelé a csoportba. :)

2-re mentem, már több gyerkőc kint volt az anyukájukkal az öltözőben, Iris közben kinézett és meglátott, mondta, hogy a fiam már bőszen játszik a csoportban. :) Aludni persze ma sem aludt semmit.... Nem tudom, hogy ez jó e vagy sem, kicsit nehezebb vele estefelé alvás nélkül, de végülis neki kell éreznie, hogy álmos e ebéd után vagy sem.

Iris még annyit mesélt, hogy csak szól, hogy tudjak róla, hogy Benny ma büntiben volt, mert dobálózik, ütöget játékokkal és a gyerekeket is néha megüti. :) Így Iris leszidta és leültette jó tíz percet az asztalhoz, hogy ilyet nem szabad csinálni. :) Látszik, hogy már teljesen felszabadult az oviban, nincs gondja az ottléttel, otthon érzi magát, így most ott is próbálgatja a határait, hogy kinél meddig mehet el.... Bevallom, hogy egyik oldalam azért örült ennek annyiban, hogy végre ezt is megértük, hogy büntiben van, mert verekszik, ami azt jelenti tényleg, hogy már teljesen beszokott az oviba. :) Ha nekem októberben valaki azt mondja, hogy március 1-jén már büntiben fog ülni verekedésért a fiam, tuti, hogy nem hiszem el. :))))))))))

Persze azért hazafelé én is elbeszélgettem vele, hogy nem bántjuk a másik gyereket, hanem szépen játszon velük. Ő azt mondogatja, hogy a Katie-t ütötte meg, aki elvileg a legjobb barátja bent, hát nem tudom, hogy mi lehetett. :) Most éppen a Julian a legjobb barátja, aztán a Katie és a Sophie. :))))

Nemsokára megyünk át Stelláékhoz, először az ötletet hallva nem volt lelkes Benny, de aztán eszébe jutott, hogy Stellának szuper pénztárgépe van, amivel ő nagyon szeret játszani, így most elvileg mégis van kedve átmenni. :))))))) Meglátjuk, hogy meddig bírja így este, hogy nem aludt. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése