2012. február 29., szerda

Szerda

Alakul a tavasz, irány a friss levegő! :)

Ma reggel még kicsit esős idő volt, de már enyhe, majdnem meleg szél fújdogált. :) Benny jókedvűen ébredt, megint főzött nekünk az ágyban, most már kapunk hozzá villát is, ma is csokitortával kezdtük a napot. :) (még szerencse , hogy azért élőben nem ilyen az étrendünk :D :D )

Fél 9 után indultunk az oviba, odaérve is igyekezett felfelé a lépcsőn. :) Ma fasírozott és rizi bizi volt az ebéd, persze délután már megint krumplipürét mesélt Benny. :)))) Megint ügyesen felöltözött, kicsit bohóckodott még, aztán irány befelé a csoportba.

Délután P ment érte 2-re, így semmit nem tudok ,hogy mi volt egész nap, mert P nem egy beszédes fajta. :) Meg is jegyezte, hogy imádja a fiát, de ez az ovódai légkör valahogy nem megy neki... ez az udvariaskodó "szülői csevej" nem az ő világa. :))))) Hát ez van... ez is a gyerekneveléssel jár. :)

Végül délután kiderült, hogy a nagy kapkodásban ott felejtették Sün Samut az oviban, Bennynek csak este tűnt fel, mikor aludni készült, de megbeszéltük, hogy reggel majd találkoznak az oviban, Iris és Maria vigyáznak rá. :)

Úgy volt, hogy én a délutánt a belvárosban töltöm egy továbbképzésen, de benéztem az időpontot , mert március 29-én lesz... már majdnem ott voltam, mikor jobban átolvastam a visszaigazolást. :) Így lemondtam P anyukáját, hazajöttem Bennyhez, aki sírva fakadt, mert Omát várta, de végül feldobtam neki, hogy mi lenne, ha lemennék bringázni, így elég hamar megvígasztalódott. :)))

A pincéből előszedtük a futóbringáját, felpumpáltam és mentünk egy jó nagy kört + bementünk picit a Hoferbe vásárolni. Az elején még nagyon bizonytalanul haladt a bringával, látszott, hogy kimaradt több hónap, de aztán egész jól belejött. Párszor azért előjött a türelmetlensége, túl sok mindent akart egyszerre, olyankor néha felborult, de nem volt vészes. :) A hoferbe bringával akart bejönni, elég nehezen értette meg, hogy az ott nem igazán lehetséges, már majdnem kihagytuk a vásárlást, mikor mégis jöhetett a bringa a bevásárlókocsi aljában, ő pedig beleült a kocsiba. :) Jó másfél órát bringázott lent, szerintem tetszett neki. :)



A végén annyira belelendült, hogy bringázás közben dúdolgatott, dalolászott, mindent kommentált és közlekedési lámpásat is játszott, pirosnál megállt, sárgánál viszont már startolt is. :)))) Kitől láthatta ezt vajon? :D



Este megint volt cirkusz a fürdés miatt, de aztán én győztem. :)

Holnap délután Stelláékhoz készülünk majd át, már régen találkoztunk velük, remélem, hogy alszik majd Benny kicsit az oviban, hogy nyugisabb délutánunk legyen. :))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése