2012. február 14., kedd

Itt a farsang,

...áll a bál. :)

Ma van az oviban a farsang! :)

Benny végül szakács bácsi lett, ahogy ő nevezi magát, persze németül a KOCH még nem annyira ment neki, reggel pl. Kochlöffelnek, azaz szakácskanálnak nevezte magát. :))))) De biztos belejött a délelőtt folyamán. :)

Már azért hiányzott neki az ovi és nagyon várta a mai napot, hogy szakácsként debütáljon. :) Persze kicsit kapkodósan indultunk reggel, mert már a kocsiban voltunk, mikor eszembe jutott, hogy a kötényét fent hagytuk a lakásba, P visszaszaladt, utána az oviban már izzadtam, mire beöltöztettem, de végül elkészült a remekmű. :)

Ma az egész oviban farsang van, a lenti csoportban már szólt a zene, a sok jelmezes gyerkőc jött-ment, fent is mindenki be volt öltözve. :) Bennyt is ügyesen felöltöztettem és büszkén vonult befelé a csoportba. :)

Maria nagyon örült neki, a többi gyerek is megcsodálta, ő pedig vagányan állt a középpontban, szakácssapival a fején. :) Vittünk kis pogácsát is, amit együtt sütöttünk. :)

Majd 2-re megyek érte, kiváncsi leszek, hogy hogy telt a napja. :) Biztos jó muri volt, mert ahogy láttam, szinte mindenki be volt öltözve. :) Maria Ninja volt, Iris talán bohóc, a lányok hercegnők, láttam kistigrist, cicát. :) Tegnap vettünk arcfestő ceruzákat, bohóckodtunk is este vele, Bennyből kistigris lett, belőlem irka-firka. :)))))) De nagyon élvezte a kistigris a festést. :D

Remélem, hogy most már megerősödött annyira, hogy újra kezdődhetnek az ovis hétköznapok, már csak nagyon minimálisan köhög és az orra is ritkán folyik. :) Talán vége a betegeskedésnek, legalábbis reménykedek benne....

És akkor a képek:


Kis szakácsunk :)



Kistigris vagy kiscica :) Ki mit lát benne :)))



Kistigris és Irka-firka :)))))


2 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyos Ben szakácsként is, meg ilyen kistigrisként is. :) Áruld el a blogomon légyszi, hogy ilyen sablont, vagy ehhez hasonlót hogy lehet feltenni, mert nekem semmi sem sikerül. :( Köszike! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon cuki kistigrised van! És milyen ügyes irka-firkát készített belőled!

    VálaszTörlés