2012. február 24., péntek

Péntek

Nagy meglepetéssel! :)

Direkt nem szóltam előre Bennynek, hogy ma érkezik a Mami és a Papi Rácalmásról, mert akkor nem is akart volna oviba menni, így mindent ugyanúgy indítottunk reggel, ahogy szoktunk. : volt hiszti, volt "Benny itt marad", de végül elindultunk az oviba Sün Samuval és Pinguval. :)

Mivel csak egy plüssállatot lehet vinni, így megengedem neki, hogy Sünin kívül még jöjjön velünk valaki, de az ott marad a kocsiban és mikor megyek érte kettőkor, akkor találkoznak. :) Most is így volt Pinguval.

Vittünk egy új lepedőt a tegnapi elázott helyett, és pár váltóruhát. :) Ma megint egyedül öltözött fel Benny, sikerült is felvennem kamerával, nagyon kis ügyeske. :)


Lefotóztam az új alkotását is, ami egy önarckép. :))))



Ügyes, ugye? :)))

Kettőre mentünk vissza érte, jött Mami és Papi is és vittünk az ovinak egy kismotort és egy kisautót, ami már Bennynek kicsi, de a gyerekek majd tudnak velük játszani az udvaron. :)

Az öltözőben várakoztunk, már a legtöbb gyerkőc kijött, Benny még sehol. :) Aztán egyszer csak felbukkant, nagyot nézve, hogy ott a Mami és a Papi. :) Hirtelen nem is tudta, hogy milyen nyelven szólaljon meg és mit mondjon, aranyos volt nagyon. :)))) Közben Maria is kinézett és gyorsan elmesélte, hogy Benny már két napja cumi nélkül van az oviban, még alváshoz sem kell neki és ma már a süni sem kellett neki az alváshoz. :) Betakarja Maria, betakarja az arcát, hogy sötétebb legyen és Benny alszik, jó egy órát. :)))) Micsoda hírek, ezt is elértük! :))) Már csak az itthoni cumi van alvásnál, az lesz a legnagyobb lépés és szerintem a legnehezebb is, de P még nem akarja erőltetni a leszoktatást, pedig én már megpróbálnám... Maria és Iris szerint majd Benny magától fogja adni, hogy nem kell neki.... ők most azt csinálják, hogy nem "kínálták" meg vele, úgy voltak vele, hogy majd kéri, ha szüksége van rá, de nem kéri... szuper hír!!!!! :)))) Nagyon ügyes.

Mamiékkal utána elmentünk először a billába, vettünk pár dolgot, aztán a Mami bement a Billa melletti Libroba, ami könyvesbolt + pár apróságot is lehet kapni és most már húsvéti cuccokkal volt tele. Míg a Mami bent nézelődött, Benny kint kiszúrt egy plüssnyuszit, nagyon aranyosat és egyfolytában ölelgette magához és mondogatta, hogy "Bennyé". :)))) Mondtam neki, hogy szóljon a Maminak, hátha megkapja... Hát megkapta. :))) Úgyhogy most új barátja van, Süni talán dobva lesz egy nyusziért? :)))) P-vel mindig olvasnak egy német mesekönyvet, ami állatokról szól és vicces neveik vannak, mint pl. Emma Ente (Emma Kacsa), Kurt Kaninchen (Kurt Nyuszi), Egon Eule (Egon Bagoly) és társaik... :)))) Tehát egyértelmű volt, hogy az új nyuszijának Kurt Kaninchen lett a neve. :)))))

Ma már őt cipelte mindenfelé, nagyon aranyos volt és este is ment az ágyba aludni Kurt Bennyvel. :))))) Már alig van hely Bennynek az ágyában, annyi állatka alszik vele. :)

Nagyot sétáltunk még utána, bár elég erős szél fújt, de legalább már nem volt hideg. Játszótereztünk egyet, utána beültünk egy kávéra, sütire. :) Gondoltam, megeszünk két szelet tortát három és felen, erre Benny benyomott egy egész sacher tortát egyedül. :)))) Ebből azt szűrtem le, hogy megint nem ebédelt valami sokat, mert előtte még egy fél kiflit is evett és itthon is folytatta az evészetet. :) De nagyon ügyesen viselkedett, jó, hogy már így be lehet vele ülni néha ide-oda. :)

Itthon pedig indulhatott a játék a Mamival, Papival, nem győzte mutogatni az új játékait a Maminak. :) Fürdés előtt vonatoztunk egyet, úgy indultunk a fürdőbe, nagyon tetszett neki, élvezte nagyon. :))))

Holnap délelőtt P is itthon lesz, ő főzi majd az ebédet, míg én dolgozok, délután pedig majd kitaláljuk, hogy merre induljunk. :) Jó lenne, ha nem lenne ilyen bolond szél, de tudom, hogy nem kívánságműsor. :) Lesz, ami lesz, a lényeg, hogy itt van most a Mami és Papi Ráciról a "kopelével" (opel autóval). :)))))


1 megjegyzés: