2012. február 3., péntek

100. nap

 Jubileumi nap, ma volt a 100. napja Bennynek az oviban!!!! :))))


Ennek örömére ma is nagyon ügyes volt, bár elhoztam már délben, mert ma fél 3-tól dolgozok, így kicsit körülményesebb lenne 2-re érte menni, úgyhogy most a szobájában durmol, mint ahogy az apukája is, aki a másik szobában durmol. :) Délután kettesben lesznek. :)


Reggel megint nagyon hideg volt, -14 fok, és ez még rosszabb lesz állítólag. :((( Nem örülök neki, de hát ez van, sajnos még tél van.... csak az vígasztal, hogy egyszer ennek is vége lesz és jön végre a várva várt tavasz. :))))


Kicsit kapkodva indultunk reggel, ráadásul Benny mostanában valamiért hadakozik a geox cipője ellen, a hótaposóját akarja felvenni, lehet , hogy kezd kicsi lenni neki a másik. :( Azért reggel kapkodva nem volt olyan jó, hogy hadakozott az öltözésnél, de azért elindultunk. :)


3/4 9-re értünk oda, már sok gyerkőc bent volt a csoportban. :) Benny is egyből ügyesen bement, gond nélkül. Már indultam volna, mikor Iris utánam szólt, hogy képzeljem el, hogy tegnap Benny hercegnő volt... Néztem hülyén, hogy micsoda???? Állítólag tegnap a gyerekek valami hercegnős ruhát találtak és a fiúk is felpróbálták és Benny nagyon cuki volt, ahogy illegette magát, hogy ő egy hercegnő... hát nem tudom, azért remélem, hogy ezt később nem fogja élvezni annyira. :)))))) Aztán állítólag elment Irisnek bevásárolni, eljátszotta, hogy vesz kenyeret, tejet, sajtot stb. :) Szóval állítólag már nagyon jól feltalálja magát az oviban. :) Ezt azért jó volt hallani.


Ma, mikor délben mentem érte, már épp jött kifelé a csoportből, betütésztás leves volt és palacsinta, Maria mesélte, hogy először nem akart ebédelni, de aztán evett egy adag levest és két adag palacsintát is. :) Érdekes, mert itthon nem igen eszi meg. :D


Kijött utána az egyik ikerkislány, Katie, Benny pedig bohóckodni kezdett, hogy ő nem a Katie, hanem a Sophie. :) Aranyosak voltak, ahogy egymást figyelgették. :)


Iris mondta, hogy már nagyon jól eljátszik más gyerekekkel is Benny, szóval tényleg elmondhatjuk, hogy megérett az ovira és most már élvezi az ott töltött időt. :)


Jövő héten összevont csoportok lesznek, egyenlőre abban maradtunk, hogy Benny hétfőn-kedden és szerdán megy, de délben elhozzuk, mivel nem tudom, hogy hogy reagál majd a nagyobbakra és a többi gyerekekre. Csütörtökön pedig készülnénk haza Magyarországra, de egyenlőre az időjárást figyelem, hogy hogyan alakul, mert kezdek meginogni, hogy tényleg jó ötlet e elindulni egy 2,5 éveskével.... jó lenne, mert már mindenki hiányzik, de azért tényleg nem minden áron. :( Reménykedek, hogy nem lesz annyira ítéletidő!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése