2012. február 17., péntek

Vége a hétnek!

Na, a nagy költözésben elfelejtettem követni, hogy hányadik ovis nap van ma, majd visszakeresem, mindenesetre a mai napot is sikeresen zárta Benny. :)

Reggel gond nélkül elindultunk az oviba, odaérve már sok gyerkőc bent volt a csoportban. Most az a legújabb, hogy Benny egyedül akarja felvenni a benti cipőjét, és már nagyon ügyes, koncentrál és belebújik ügyesen. :) Ilyenkor elnézegetem, hogy már milyen nagyfiú lett belőle...

Gond nélkül bement a csoportba, szinte alig köszönt el tőlem, egyből kereste Mariát. :)

2-re mentem vissza, már hallottam a hangját, épp peluscsere történt. :) Aztán pár gyerkőc mondta Bennynek, hogy már itt van az anyukája. :) Maria is kinézett és mesélte , hogy ma is aludt Benny, ráadásul tegnap óta kitalálta, hogy betakarja a fejét és így csinál magának sötétet. Így mindkét nap ügyesen aludt. Maria azt gondolta, hogy mi adtuk neki ezt a tippet, de magától jött rá. :)))) Tegnap állítólag a párnával takarta be az arcát, ma a takaróval. :))) De végülis itthon van neki kettő állatkája, amik ilyen puha rongyszerűségek és azokat szokta az arcára rakni, lehet, hogy ezt próbálta meg most helyettesíteni a takaróval és párnával, így egyből tudott aludni. :)

Megint mindenkinek nagyokat köszönt, mikor jöttünk el, kommentálta, hogy kinek az anyukája, apukája van már ott, nagyon feltalálja már magát az oviban. :) Ezt is megértük.

Egyébként hihetetlen módon fejlődik napról napra, most épp azzal van elfoglalva, hogy mindenhol mondja a szineket, megszámol mindent (tízig) két nyelven, állandóan "bevásárolni" jár, szituációkat játszik, és dumál egész nap. :))))) egyre jobban keveri a németet a magyarral, sok olyan mondata van, ami vegyes.. elkezdi magyarul, aztán németül fejezi be. :)) De ha egyedül játszik és kommentálja a dolgokat, akkor általában németül beszél. :) Mindig megfogadom, hogy felírom az aranyköpéseit, de aztán mire ideülök, addigra elfelejtem. :( Lassan majd be kell vezetnem egy kis noteszt, és azonnal felírom. :)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése