2009. június 8., hétfő

6 hetes kontroll

 Na, ezt is letudtam ma, megmutattam magam a nődokibácsinak, szerencsére mindent rendben talált. Örömmel hallgatta, hogy valószínűleg az április 20-ai akupuntúrás kezelés is segíthetett Ben bébinek elindulni kifelé, mivel 21-én délelőtt már voltak fájásaim, és délután mentem be a kórházba...

Megvizsgált, rendben van "ott" minden, mostantól szabad az út mindenre....lehet pancsolni a Balcsiban, ha lejutok, mehetünk bálnázni Oberlaaba, vehetek jó kis ülőfürdőt és lehet összebújni is P-vel....utóbbit már el is felejtettem, hogy milyen, érdekes lesz ennyi hónap után próbálkozni.....:))))

A cisztáim még meg vannak, ezek már Ben bébi előtt is megvoltak, valószínűleg ezért is jött össze nehezebben, már megvolt az időpontom a műtétre, mikor kiderült, hogy Bohne baba mégiscsak érkezik spontán.... :))) abban maradtunk, hogy egyenlőre most semmit nem csinál a cisztákkal, kistesót sem szeretnék, úgyhogy maradnak..... fogamzásgátlást is javasolt, többféle módszer közül választhattam: az egyik a gyógyszer, egy féle gyógyszer van, amit szoptatás alatt is lehet szedni, de féltem, hogy visszajön a migrénem, így ezt nem igazán akartam, aztán a 3 havonta beadott injekció, ami állítólag ugyanúgy véd, mint a gyógyszer, és a hormonális spirál, potom 480 euroért, de számla nélkül 400-ért...ajándééééék.....ez utóbbi 5 évig is védene. Hát így most első körben a szuri mellett döntöttem, már be is adta, ez 35 euroba került.

Figyelmembe ajánlotta még az ő általa végzett kezelést a gátizmok visszafejlődésére, amivel meg lehet őket erősíteni, mert őszerinte a későbbi években sok nőnek problémája lesz vizeletcsepegéssel, vizeletvisszatartással, és mindezek még a szülések utóhatásai, mert a gátizmok nem húzódtak vissza teljesen.... 8 kezelést ajánl, valami szondát tesz be a hüvelybe, ami hatására összehúzódnak az izmok....hozzá különböző súlyokat ad még, amik állitolag úgy néznek ki, mint a tampon és azzal itthon is lehet "gyakorolni".... mindez 400 euroért....nem akartam neki mondani, de kb. ennyi lesz jövő hónaptól a gyesem, úgyhogy pont erre van most pénzünk....mindegy, bólogattam nagyokat, mondtam, hogy majd meggondolom, de asszem ezen nincs mit gondolni, majd gyakorolok itthon ingyéééé.

szóval a lényeg, hogy minden oké volt, ezt is letudtam.

Míg én a dokinál voltam, P anyukája vigyázott Bennyre, elmentek sétálni a közeli parkba.... azt tudni kell, hogy P szülei kicsit fura emberkék, aranyosak, de furák....kicsit késve értem oda, ő már várt, megfogta a babakocsit, és már indult volna Bennyvel...gondoltam tartok egy gyors eligazítást, hogy ha sír Benny, hol a cumija stb....összeszedtem a cuccaimat és elváltunk....4 körül lettem kész, ők még sétálgattak, de Ben baba már ébredezett....az utóbbi két napban eléggé sirdogálós és elég sűrűn éhes, így vittem teát figyelemelterelésnek neki. Indultunk a metróhoz, hát nem adta ki a nagymama a kezéből a babakocsit....érdekesen nézhettünk ki, ahogy én tolom (illetve toltam volna) a fiamat, ő pedig kapaszkodott a kar szélébe... Benny a metrón már eléggé nyafi volt, de gondoltam, hogy éhes....na, P anyukája már ott stresszelt, hogy üljek le vele, kapkodott ezerrel, tisztára idegesített már engem is....a Praternél át kellett szállnunk, gondoltam, ott adok neki kis teát, hátha csak szomjas, kivettem a babakocsiból, erre nézem, hogy P anyukája már tolja a kocsit a liftbe, mintha rohannunk kellene....na, akkor elszámoltam tizig....Benny kicsit lenyugodott, de a másik metrón újrakezdte...erre P anyukája, hogy ő elkísér minket haza, eljön a busszal is....mondtam neki, hogy nem kell, nem először megyek Bennyvel busszal.....már felszállt velünk, hogy jön ő is, és majd innen hazamegy...akkor már kezdtem kicsit morgómedvévé válni, sztem látta rajtam, mert mégis leszállt és elment onnan haza....nem értem, mit gondolt, hogy a buszon mit tud nekem segíteni, ha üvölt a Benny????? jaj, kész voltam tőle....kedves, aranyos, de elég belőle heti egyszer.....gonosz vagyok???

Ma a bevásárlás elmaradt, majd holnap bepótoljuk......Benny volt a legfontosabb, hogy megteljen a pocakja, most pedig jóízűen durmol itt mellettem..... megyek én is enni valamit, mert most már rajtam a sor. :)))


4 megjegyzés:

  1. Hú, vannak ám árak... csak győzze fizetni az ember ezeket a kezeléseket :-(
    Ben baba nagyon aranyos a képeken, imádnivaló!

    VálaszTörlés
  2. Bambim,ezt úgy hívják féltékenység!:)))
    Hozzáteszem-egészséges!:))))))

    VálaszTörlés
  3. Gondolom ismered a Kriston Intim Tornát. Kriston Andrea kifejezetten ellenzi a hüvelysúlyokat, mert húzza lefelé a szalagokat. Nekem meggyõzõ volt.

    VálaszTörlés
  4. Forgószél, akkor megnyugodtam, hogy nem (csak) bennem van a hiba. :)))))

    Móni, bevallom, én is idegenkedek ettől a kezeléstől, bár még nem olvastam teljesen utána a Kriston féle tornának, de már hallottam róla. Szerintem ez a súllyal való kezelés megint főleg pénzkereseti lehetőség pár dokinak....

    VálaszTörlés