2009. június 7., vasárnap

holnap

 Holnap megyek a nődokimhoz a 6 hetes kontrollra. Remélem, hogy minden rendben lesz, de mondjuk nincs panaszom... Igaz, hogy nem mertem még megnézni "ott lent", de majd a doki lemeozza, hogy minden oké e..... az okétól mondjuk egy kicsit félek, illetve attól, hogy milyen lesz majd újra romantikázni P-vel... :))) Már azt sem tudom, milyen az, már mondtam neki, hogy majd újra kezdhetjük a romantikázást, udvarlást, mert már kijöttünk a gyakorlatból. :)))) most majd próbáljunk lazán összebújni úgy, hogy Benny bármikor felsírhat....ez is vicces lesz. :))) de majd belejövünk.

Míg én dokinál leszek, P anyukája lesz a bébiszatyor, elmennek Bennyvel a közeli parkba sétálni, ez a terv....most először "adom ki a kezeim közül" Ben bébit, remélem hogy nem lesz gond. Mondjuk 2 körül fog enni, elvileg aludni fog majd. P anyukája már nagyon be van zsongva, először vigyázhat az unokájára...azért anyánál nyugodtabb lennék, de ez van,ők laknak itt, bele kell jönnünk, hiszen később is szükségünk lesz rájuk....

Június végén készülök haza egy hétre, 24-én megyünk még a gyerekdokihoz, szerintem megkapja Ben bébi az első oltását, úgyhogy utána még 2-3 napot itt maradunk, nehogy belázasodjon vagy ilyesmi, aztán irány haza!!! Már várom nagyon, főleg azt, hogy eljussak fodrászhoz, kozmetikushoz, kicsit nőnek érezhessem magam, ne csak a tejszagú, kinyúlt pólókban üljek itthon a béna hajammal, mert ez nagyon idegesít már. :((

Anyáék is már várják az unokát, most rendezik be az én régi szobámat babás szobának, ott fogunk majd lakni, lesz babaágy, pelenkázó, kiskád, minden olyan dolog, ami kell, hogy ne kelljen nekem ezeket hazavinnem, mert a babakocsival így is megtelik a kisautónk. Épp most nézegetem a babakocsikat, próbálok ebay-en is nézni, hátha elcsípek egy jó akciót, mert akkor lenne egy bébijárgány csak anyáéknál és azt nem kellene hazahordani, hanem mindig lenne miben tologatni Benny fiút. Játszószönyegre is licitálok, mert újonnan elég drágák ezek a dolgok... szóval rendezzük a magyarországi Ben kuckót, alakul, alakul... :)))

Nemsokára fürdés, aztán vacsi Ben Babának, utána pedig alvás. :)) Nagyon szeret pancsizni, bármilyen nyűgös is, a vizben mindig megnyugszik és figyel a bogár szemeivel. :)))

Ígértem pancsis képet, íme a pancsoló kisfiú:


3 megjegyzés:

  1. Hú, micsoda pocakja van Bennek! :)))) Aztán, ha jöttök haza, egy puszi erejéig tessék nálunk megállni jó? :))

    VálaszTörlés
  2. Majd megadod a pontos címet és beiktatok ott egy kis pihit, jó? ;)

    VálaszTörlés
  3. Itt Rácalmáson is nagyon várunk benneteket!Addig is pussz! Alexa és Atuc

    VálaszTörlés