2009. június 24., szerda

dokilátogatás

 Ma megjártuk a gyerekorvost, minden rendben a "kicsi" fiúnkkal, aki ma 6460 gramm és 62,5 cm paraméterekkel rendelkezik. :)))) A dokinéni szerint ez egy 3,5-4 hónapos babának felel meg és el volt ájulva, hogy már milyen ügyesen tartja a fejecskéjét Benny. Kérdeztem, hogy ez nem baj e, hogy érettebb a koránál, de mondta, hogy egyáltalán nem, hiszen eleve nagy súllyal született. Megvizsgálta, megnézte mindenét, és teljesen elégedett volt. Állítólag az ínyénél már látja a fogcsírák mocorgását, ezért (is) lehet nyafisabb mostanában Benny. Most legalább van mire fognunk a hisztijeit. :))))) nő a foga....érdekes azért, hogy már 2 hónaposan fogakról beszélgetek a doktornővel.

Kapott lenyelős oltást, ott is megdícsérte a dokinéni, mert csendben és fintorogva nyelte az oltóanyagot, egy hangja nem volt. Úgyhogy büszke voltam rá nagyon.

Hazafelé sikerült rendesen eláznunk, most már kezd elegem lenni az esőből....ráadásul nincs hideg, inkább fülledt a levegő, úgyhogy nehéz eltalálni, hogy mit vegyünk fel.

Holnap P szabadnapos, újra elmegyünk a gyerekorvoshoz reggel, mert a nagy eszemmel itthon hagytam a kiskönyvünket, amiben mindent dokumentálnak, úgyhogy ezt bepótoljuk holnap, utána szeretnék körbenézni a Donauzentrumban pár rugdalozó jól jönne Bennynek, mert kinőtte már a régiket, a fene sem gondolta, hogy június végén nem lesz elég a body, én nyárra készültem ebből a méretből. :))))

Már csak hármat alszunk itt Bécsben és megyünk hazaaaaa, juppppiiiii!!!! Várom nagyon, remélem hogy Bennynek is tetszeni fog Magyarországon.....

Na, most irány a fürdő, a nap fénypontja következik, a pincsi-pancsi. :)))))))

3 megjegyzés:

  1. Jaj de édes Benny!!! Nyáron valamikor felmegyek Bécsbe, ha Te is ráérsz Bambi! Ha neked jó, már nagyon kiváncsi vagyok Benre élőben.. szabaaad?:) Ja és..Biztos jól fogja magát érezni Magyarországon;) Puszi!!

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!
    gondolom hogy már nagyon várod a hazajövetelt! Gondolom lesz látogatód bőven, ezért nem is akarok tolakodó lenni.H úgy alakul a hétvége hogy pár percre átugorhatok akkor majd dobj egy üzenetet légyszi.Elvileg itthon vagyunk hétvégén. Addig is jók legyetek!

    Großmutti

    VálaszTörlés
  3. Jane, bármikor szívesen látunk Bécsben! A beígért séta még mindig áll! :)))

    Aleszka, természetes, hogy Ti is meglátogattok, rajta vagytok a táncrendünkön. :))) ha hazaértem, hívlak és megbeszéljük, hogy hogy legyen! puszi

    VálaszTörlés