2009. június 11., csütörtök

ebéd

 Ma P szüleinél ebédeltünk, mert apukájának ma van a születésnapja. Kocsival mentünk, mert P este 6-ra ment dolgozni, így hamarabb hazaértünk és még le tudott dőlni kicsit pihenni meló előtt. 

Ben bébi ritkán ül a maxi cosiban, de elég jól birta, ahogy elindult az autó, már aludt is. Praktikus a kistükör, amit vettem a kocsiba, mert így mindig tudom figyelni az én visszapillantó tükrömben, hogy mit csinál, mert amúgy háttal van nekem.

Sajna a maxi cosiban nem alszik sokáig, igy odaérkezve kb még egy negyed órát, húsz percet szundizott, aztán elég is volt neki. A második falatnál már sírdogált, így kicsit rátettük az ágyra, hátha ott elalszik, de akkor a csuklás jött rá, így miután P anyukája megette az ebédet, felváltott és ő babusgatta a kisunokáját. Teljesen odavannak érte, minden rezdülését csodaként figyelik. :))) na, a végén kézről kézre járt ez a fiúcska, ami nagyon tetszett neki, mert kacarászott mindenkire. :))) persze a legvégén nálam kötött ki és bealudt a mellkasomon és egészen 2 óráig ott szundizott. :)))) hát igen, az anyánál a legjobb, örült is a májam neki. :))))))

Ma már nagyon vagány volt a fiatalúr, mert baseball sapiban és nyári szerkóban jött át vendégségbe:

Hazaérve pedig még kicsit szundított, itt az ébredés pillanatát sikerült elcsípnem:

Ma még akartam sétálni egyet, de nagyon be van borulva, mintha le akarna szakadni az ég, úgyhogy maradunk itthon.....majd remélem, hogy holnap már jobb idő lesz és kimozdulhatunk kicsit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése