2009. június 4., csütörtök

útlevél project II.

 Ma ebéd utáni szopi után sétálni mentünk hármasban, a kis család. :) A cél a Prater volt, illetve a mögötte lévő óriási park, ahova autók nem nagyon járhatnak be, tehát ideális sétálóhely gyerekeknek. 

A Schweizerhausnál ettünk fincsi rösztit, retket és chipset, a legtutibb a városban, ez volt az ebédünk. :))) Ben baba végig aludt, élvezte a friss levegőt, de ha megálltunk valahol, egyből kipattantak a szemei, reklamált, hogy nincs rázva a popsija.... :))))

Hazafelé a metrón is néha ki-kinyitotta a szemeit, ha éppen megállt a metró, így a Donauzentrumnál spontán ötlettől vezérelve mondtam P-nek, hogy szálljunk ki, próbáljuk megcsináltatni az útlevél fotót, mert most kinyitogatja a szemeit, tehát nem alszik mélyen.... na, bementünk a fotóshoz, mondanom sem kell, hogy megint nem sikerült egyből felébresztenünk, bármit csináltunk, egy rongybaba mozdulatait utánozta Benny, a szemét pedig juszt sem nyitotta fel....levettem róla a pulcsiját, amit itthon nem igazán hagy álmában, most semmi reakció.... :)))) de aztán a végén megkönyörült rajtunk és kinyitotta a szemeit, így gyorsan bementünk fotózni, de az első két fotó után már ahhoz sem volt kedve, mindenhova nézett, csak a kamerába nem. :)))) Végül a csaj megkönyörült rajtunk és azt mondta, hogy van egy kép, amiből tud valamit kezdeni, így végre lett útlevél fotója Ben bébinek:

Holnap beadjuk a papírokat, így június végére, mire készülök haza, meglesz a hivatalos okirata, így nem kell csempésznem őt a két ország között. :)))))

Tehát az útlevél project fénykép része ezennel sikeresen letudva. :))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése