2009. június 2., kedd

már jobb....

 Már jobb egy fokkal a kedvem, aludni is tudtam, Ben baba is kevesebbet sírdogál, úgyhogy alakulunk, alakulunk....

Tegnap reggeli evés után is aludt pár órát, délután P szülei jelentkeztek be, megetettem előtte Bennyt, hogy ne akkor kelljen, és még gyorsan ki akartam porszívózni, így letettem az ágyamra a játszószönyegére pihizni, mire végeztem a porszívózásssal, Ben bébi újra bealudt. :))) Úgyhogy P szülei ismét csak csukott szemmel láthatták az unokájukat, mert végig aludt, így a sétából sem lett semmi, de ma bepótoljuk.

Éjszakára már készültem a lefagyasztott tejjel, szopizott először és utána még benyomott 100 ml fagyasztott tejet. Így este 10-től aludt kb. 2-ig, akkor szopizott, ami elég volt neki, mert újra hamar elaludt és reggel fél 7 körül ébredt fel, tehát én is tudtam kicsit pihenni.

Remélem, hogy az esti pótlással átvészeljük ezt az időszakot, reggel már fejtem 85 ml-t, és a hűtőben még ott a tegnap lefejt tej, azt kapja majd ma este, így ha naponta fejek 100-130 ml-t, akkor minden estére meg van a kiegészítés és Ben baba is jól tud aludni éjszaka.

Nemsokára bemegyünk a citybe, P megy dolgozni, mi pedig sétálunk egyet, be akarok menni a Nespresso üzletbe koffeinmentes kávét venni, mert már csak pár kapszula van, és én egyedül csak azt iszom most, úgyhogy kell az utánpótlás.

Sajna elég borongós az idő, de majd jól felöltöztetem Ben bébit, így nem lesz gond a sétával. Jó lesz kimozdulni kicsit, tegnap eléggé hiányzott a friss levegő, a kinyitott ablak pedig mégsem ugyanaz....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése