2011. november 4., péntek

45. nap

 


 9. hét is pipa :)))


Igaz, ez elég rövidke hét volt, de ma meg lett dícsérve Benny az oviban, hogy egész héten nagyon ügyes volt. :)))


Tegnap állítólag P apukája nagyon élvezte a barkácsolást, este 7 után ment haza, feldobott volt, mint egy kisgyerek. :))) Ő volt egyedül férfi, egy híjján minden anyuka ott volt, állítólag jó kis estéjük volt. Azt mondta, hogy igaz, hogy sok időre volt szüksége, de Benny lámpása lett a legszebb!!!!! :) Na, jövő szerdán majd meglátjuk az eredményt, akkor lesz az ünnepség.


Tegnap délután Gabi barátnőm és Stella lánya voltak megint nálunk, nagyon cukik voltak a gyerkőcök együtt. Igaz, volt egy kis sírás is, mert egy időben ugyanazt a könyvet akarták nézni, így Benny elszaladt vele, Stella utána, mire Benny sírva fakadt, de aztán lassan, de megbékéltek egymással. :) néha csak ültünk Gabival és azt néztük, hogy már mennyire megnőttek ezek a gyerekek, mert már BESZÉLGETTEK egymással, kommunikáltak, nagyon édesek voltak. Benny mutogatta az autóit Stellának, akit érthető módon annyira nem érdekeltek, de udvariasan végig hallgatta Bennyt. :) Aranyosak nagyon.


Éjszaka viszont nagyon nyugtalanul aludt Benny, többször keservesen felsírt és a lábát fájlalta. :(((( Rossz volt, hogy nem tudtam neki segíteni, mert bárhogy néztem, én semmit nem találtam rajtuk. :( Éjfélkor adtam neki fájdalomcsillapítót, az talán segíthetett, mert utána már aludt reggelig. Nem tudom, hogy mi lehetett ez, de talán tényleg növekedési fázisban van, az tud állítólag éjszaka fájdalmat okozni. :(


Reggel azért időben felébredt, megitta a tejet a nagy ágyban (már nem elég a két plüssállatkája, már négy jön velünk reggel tejet inni :D ), aztán öltözésnél kicsit már jött a szokásos "nem ovi" lemez, de nem volt vészes. A hátizsákját már ő vette le a szekrényről, és indultunk is lefelé a kocsihoz.


Az ovi udvarnál már nyüszögött, épp ott volt két kislány anyukája is, mondták neki, hogy már várják a lányok. :) jött megint a Sün Samu is az oviba, felmentünk, ott kicsit nyüszögött, de nem sírt, letette a hátizsákját Katie és Sophie táskája mellé, átöltöztünk és mentünk a csoportajtóhoz.


Úgy fogadtak minket a Mariáék, hogy nekünk mennyire szuper nagypapánk van, hogy ő milyen ügyes és jó fej stb... és hogy milyen szép lámpást készített a Bennynek. Kicsit sírva fakadt, de nem volt vészes, gyorsan bevitte Maria , mentek megnézni a lámpásokat, amik az ablakban sorakoztak. Nagyon szépek voltak, bagoly formájúak, jó nagyok. :)))


11-re mentem vissza,épp lent voltak a tornateremben, pár gyerkőc ki is szúrt, de Benny háttal volt, Maria gyorsan elkapta, hogy ne lásson. :) A süni a kezében volt és cumi is, de a folyosóra érve csak Maria jött ki, hogy ráérek e, mert akkor még maradna Benny egy kicsit, mert énekelnek és most egész jól bírja, akkor ne zavarjuk meg. Nem volt ellenemre a dolog, addig nézegettem a többi gyerek fotóit, alkotásait és hallgattam, ahogy énekelnek Bennyék. A jövő heti Márton napi ünnepségre készültek a dalokkal a lámpás felvonulásra, mindhárom csoport bent volt és énekeltek. :)


Végül negyed 12-kor hozta ki Bennyt Maria és nagyon megdícsérte, hogy a héten már végig nagyon ügyes volt!!!! Szóltam, hogy jövő szerdán csak ebéd után tudok Bennyért menni, legkorábban 11:50-re érek oda, megnézzük, hogy hogy reagál majd rá Benny. Maria azt tanácsolta, hogy hétvégén még ne mondjuk neki, majd csak kedden kezdjük el neki "adagolni", hogy anyának dolga van és csak ebéd után ér majd oda, de siet nagyon. És hogy majd a többiekkel ebédelhet Benny, de ha nem ízlik neki, akkor nem KELL megennie stb... Talán hétfőn-kedden picit tovább maradhat, hogy lássa, ahogy a többiek készülődnek az ebédhez. Hátha vízválasztó lesz a szerda, de ha mégsem megy, akkor most pár hétig megint elvileg meg tudjuk majd oldani, hogy továbbra is korábban elhozzuk. Próba szerencse! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése