2011. november 15., kedd

52. nap

 A tegnapi naphoz még annyit, hogy megjártuk a gyerekorvost, minden rendben Bennyvel, aki már 17 kg és 102 centi. :)))) Nagyon laza volt, mert mikor kijött a doktornéni az aszisztenséhez egy pillanatra, pedig jó hangosan odakiabált, hogy "hellóóó dottónéni" :)))))) mindenki rajta mosolygott, aztán a vizsgálóban is nagyot köszönt a doktor néninek, egyből az ő ölébe ült és úgy vizsgálta meg, "beszélgettek", haláli volt. :)))


Reggel már időben felébredt, tejivás után egyszer rákérdezett az ovira, mondtam, hogy mindjárt indulunk, de nem nyüszögött annyira, jött, öltözött, csendben volt. Odafele is, mert nagyon tetszett neki, hogy be volt fagyva minden és kaparnom kellett a kocsit is, el volt foglalva azzal, hogy jeges a szélvédő. :))))


Az oviban is a lépcsőn egyből ment ügyesen, az öltözőben már ott volt az egyik kisfiú, Benji és a nagybácsija, ott sem nyüszögött, egyből átöltöztettem, és mondtam, hogy ma már elvileg lesz a Maria, úgyhogy szaladjon gyorsan oda hozzá és köszönjön neki. Elindult a csoportba, megállt az ajtónál, hátranézett és odaszólt nekem, hogy "pápá anya".... mondom neki, várj, én is beköszönök, mert azért illik odaköszönni, mikor leadják a szülők a gyerekeket, erre majdnem zavart el, hogy "pápáááááááááá anyaaaa" :)))) Maria akkor jött a mosdóból az egyik kisfiúval, volt is nagy öröm, hogy ma végre nem hiányzott. :)))) Úgyhogy a mai nap is sírás nélkül indult.


Délre mentem vissza érte, ma tésztás leves volt és almás rétes, az egyik kisfiú, Marcus anyukája is ott volt, ő is vitte ma korábban haza a fiát. A többi gyerek már a matraca mellett üldögélt, készültek az alvásra, Iris szólt Bennynek, hogy megjött az anyukája. Jött kifelé a sünivel, nagy büszkén mutatva az egyik ujját, amin ragtapasz volt. :)))) Mint kiderült, odacsípte a kukához. Most nagy becsben van tartva ez a ragtapasz, kérdezte, hogy mehet e aludni vele a tapasz. :)))))))) Végig felfelé mutatja azt az ujját, ami le van ragasztva. :D :D


Iris mondta, hogy valamennyit evett már, de megint volt hiszti és cirkusz, a Mariának oda kellett ülnie hozzá, és akkor evett valamennyit. Mondtam nekik, hogy majd fog ő enni, a lényeg, hogy nem kell olyankor aggódni, mert éhen halni nem fog, nem olyan típus ő. :)))) Mert szerintem az már egy óriási haladás nála, hogy reggel nem sír, reggelizik, mer játszani, az , hogy nem ebédel, hát bumm, majd délután kicsit többet eszik. De majd belejön abba is. Mikor jöttünk el, megint nagyokat köszönt az ovónéniknek, Marcusnak és Juliannak is, aranyos volt. :)))) Itthon megint mondogatta, hogy Benny az oviban akar aludni, szóval majd rákérdezek, hogy mi a véleményük erről. Mert ilyenkor hazajövünk, már a vetkőzésnél mondja, hogy "Benny alszik" és tényleg elég hamar ki is dől, de végülis 2,5 év alatt ez minden nap így volt, hogy ebéd után alvás, kiszámítható a napja ezáltal.... na, majd meglátjuk, hogy az oviban mikor próbálkozunk vele. :)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése