2011. október 17., hétfő

31. nap

 Betegség miatt elmarad...


A hétvégén sajnos Benny nem lett jobban, sőt, inkább rosszabbul lett, magas láza volt minden este és napközben is minimum hőemelkedése volt. A bal mandulája vagy nyirokmirigyei nagyon meg van dagadva, köhög és olyankor oda-odakap a bal arcához, ami akár a füle miatt is lehet. :(((


Érdekes módon éjszaka a körülményekhez képest jól alszik, picit nyöszörög csak néha, de kap levegőt az orrán és még cumival a szájában is tud aludni.


Ma és holnap kezdem a rendes délutános műszakot, úgyhogy Murphy, hogy pont most lett szegénykém beteg, de P szabadnapos, így délután ő viszi el a gyerekorvoshoz, mert most már tényleg a saját dokinéninkhez akarom elvinni, az ügyelettől nem voltunk elájulva. Ma 2-től van doki, akkor hívjuk és kérünk időpontot, hogy mikor vihetnénk.


Reggel hívtam így az ovit, hogy nem megy ma és előreláthatólag holnap és talán szerdán Benny az oviba, jobbulást kívántak, aztán nem sokkal később hívott Iris, hogy ugye ma lenne a pszihológus Benny miatt. Mondtam, hogy tudom, délre be tudok menni, ha gondolják, de állítólag egész nap ott lenne a dokinő , mert délelőtt Bennyt figyelte volna meg, így inkább átrakják egy másik időpontra és azért is, mert mindenképp azt akarják, hogy P is jöjjön a beszélgetésre... hát ebből nagyon nem akarnak engedni, pedig P-nek aztán marha sok kedve van, de mindegy, tegyék át akkor más időpontra, bár így nagyon úgy látom, hogy még karácsonykor is max. ebédig maradhat Benny.


Az volt a tervem, hogy a héten már kipróbálhattuk volna, hogy ott ebédel, de így ez most tuti bukta, mert a hét eleje már eleve kiesik és Benny is biztos vissza fog esni a beszoktatásban. :((( Reggel mondjuk mondogatta, hogy ovi és Katie, Sophie, de ma ugye így nem visszük.


Talán délután már többet tudunk, hogy mi a pontos diagnózis, addig itthon pihenünk, játszunk, P is itthon van.... Remélem, hogy hamar rendbe jön a kismanónk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése