2011. október 24., hétfő

Hétvége

 Újdonságok...


Hétvégén szerencsére minden jól alakult, Benny ügyesen vette az akadályokat és tündérbogár volt P szüleivel.. (nem is vártam mást :D ). Szombaton reggel P-vel kezdte a napot, felöltöztek, lesétáltak a buszhoz, azzal elmentek a metro végállomásig, metróztak két megállót, ahol Opa (P apukája) már várta őket. Ott P "átadta" Bennyt, ő ment tovább a következő metróval dolgozni, Benny pedig opával. Állítólag semmi gond nem volt, még integetett is P-nek Benny. :)))) Mivel szép idő volt, elmentek játszóterezni, utána pedig megebédeltek, P anyukája kedveskedni akart Bennynek és palacsintát sütött, de pechére nem igazán rajong érte Benny, így nem evett sokat. :)))) Mikor fél 1 után odaértem, nagy játékban voltak Opával, alig köszöntött Benny, bele volt merülve a játékba. :) 1 után hazaértünk, leraktam aludni és ki is dőlt hamar. :)


Másnap, vasárnap délutános voltam, így P apukája már reggel jött újra Bennyért, aki örült neki nagyon. Az uticéljuk a rossz idő miatt a nyugati pályaudvar lett, ahol egy csomó vonatot megnéztek, állítólag az egyik vezetőfülkébe is felmehettek, teljesen odáig volt Benny. :) Most amúgy nem sírt, mikor elindultak opával, adott nekünk puszit és ment simán, gond nélkül.


Ebédre megint Opáékhoz mentek, én előtte még bedobtam az alvós takaróját és az alvós állatait, aztán onnan mentem dolgozni, ők pedig utánam nem sokkal értek oda Opával metroval. Állítólag megevett egy tálka husilevest, a második annyira nem jött be neki és mivel már fel volt készítve, hogy ott fog aludni ebéd után Opáéknál, így gond nélkül elaludt!!!!! Nem gondoltam volna, bevallom így utólag, hogy ennyire pikk-pakk könnyen elalszik, de megint meglepett minket. :) Mondtam P anyukájának, hogy dobjon majd egy sms-t, ha elaludt Benny, és csodálkoztam, hogy 3/4 1-kor már jött az sms, hogy alszik, mint egy angyal. :)))) 3-ig durmolt, nagyon ügyes volt! :)


A délutánt a belvárosban töltötték, sétáltak, cukrászdáztak, és állítólag estére a nagyszülők rendesen el is fáradtak, mert mindent babakocsi nélkül jártak be!!!! (én ezt még a billáig sem merem még bevállalni, de velük mindig nagyon ügyes!)


Este már korábban hazaért P, így ő fürdette Bennyt, szintén gond nélkül és ügyesen elaludt....


Tanulság: mi , szülők hajlamosak vagyunk ok nélkül berezelni szituációktól és nem merünk kipróbálni dolgokat, mondván , még kicsi, biztos nem tudna ott aludni stb.... Ha pedig tényleg szükség van rá és élesben megy a dolog, mint pl. az ebéd utáni ott alvás a nagyszülőknél, akkor semmi gond nincs, Benny megoldja és ügyesen megoldja!!!! :)))))


Már csak az ovit kellene ilyen ügyesen megoldania, csak sajnos az nem olyan egyszerű még mindig....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése