2011. október 28., péntek

40. nap

 8. hét is kipipálva...


Megint véget ért egy hét, és a következő is elég rövidke lesz, mivel hétfőn-kedden nem megy Benny oviba, úgyhogy szerdán biztos nehezebb lesz a reggeli rituálé, de sebaj. P viszi Bennyt szerdán és csütörtökön is, úgyhogy talán kevesebbet fog sírni.


Tegnap délután még átjöttek Gabi barátnőmék Stella lányával, aki 8 hónappal idősebb Bennynél, általában hetente össze szoktunk járni, tehát a gyerkőcök ismerik egymást Benny bébikora óta. Nagyon együtt még nem szoktak játszani, de azért figyelik egymást, ki mit csinál. Tegnap már jó fél órával az érkezésük előtt emlegette őket Benny, várta Stellát és Gabit. :) Mikor megjöttek, akkor sem volt félős, egyből jött-ment. Ami nekem egyenlőre új, hogy Benny is beért abba a korszakba, mikor minden játék, könyv az ÖVÉ és senki más nem játszhat vele, mert mindig elvette Stellától a játékokat és kommentálta, hogy "Bennyé" :))) De bezzeg, ha Stella kiment a szobából, máris szaladt utána, keresve őt. :)


Nasizásban megint országos cimborák lettek, egymásnak adogatták a finomságokat, érdekes, hogy akkor nem igen van enyém, tiéd, csak együnk. :))))) Aranyosak voltak, le is fotóztam őket, hogy már mennyire beérte Benny Stellát magasságban.




 


Ma reggel P vitte Bennyt oviba, mert én dolgoztam, állítólag a reggel jól indult, nem volt gond, élvezte a buszozást Benny, de az oviban a csoportajtóban megint sírni kezdett, úgy húzták be, ahogy szokták, de aztán P ment is dolgozni.


11-kor Opa (P apukája) ment érte, állítólag Maria megdícsérte Bennyt, hogy nagyon jól viselkedett. Ma Johannesnek volt a születésnapja, így megint nem otthonról kellett pakolnunk a reggelit, gondolom ügyesen evett, de erről nem tudok, Opa nem mesélte. Utána átmentek hozzájuk, ott ebédeltek együtt, én pedig fél 1 után mentem érte és jöttünk haza, hogy ma még itthon aludjon ebéd után. :)


Ebédre jóóóó sok krumplit megevett, de ma a répához nem volt kedve. :) viszont ebéd után kereste a matracot, ahol a múltkor is aludt, ment volna egyből náluk aludni. :) Majd holnap megteheti, mert holnap déltől dolgozok, így náluk ebédel és ott is alszik ebéd után, délután pedig csavarognak egyet. :)


Kiváncsi leszek a jövő hétre így, hogy egyből szerdával kezdjük a napot, de szerencsére P szerdán és csütörtökön itthon lesz, így ő viszi és ő is megy majd érte időben.


Addig pihenünk egyet, mert nagyon fárasztó ám ez az ovizás, ugye tudjátok? :)))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése