2009. február 11., szerda

30. heti hirlevél

 Igaz, hogy még mindig nem jó a laptopom, de a hirlevelet ki nem hagyhatom a blogból, ugyhogy a mai napra is beiktattam egy kis internet kávézót. :))) hiába, a függöség elég kemény dolog.... :)))


Amúgy jól vagyok, minden oké, ma vettem egy új winchestert a laptopba, ha minden igaz és "odafent" is úgy akarják, akkor a héten lesz újra gépem, mert a merevlemez krepált be valószínüleg. Az adataim rajta vannak, az ismerösöm barátja látta a dolgokat rajta, majd otthon keresek valakit, aki lementi a dolgaimat, de addig is egy 50 euros új winchesterrel megmentik a laptopomat. :)))) még nem jupppppizok, de remélem, hogy igy lesz. :)))


Tehát ime az aktuális hirlevél, lássuk, hogy milyen fejlödési szakasznál tart az én kis görögdinnyém, Ben babám. :))



28. hetes ultrahang képKisbabád maradandó fogainak kezdeményei már teljesen kifejlődtek, és türelmesen várakoznak az íny mélyén. Gyermeked már érzékenyen reagál a környezetére, szemét nyitja és csukja. Olykor körbenéz, és ha fény hatol a méhbe, arccal arra fordul. Tévhit, hogy az anyaméhben sötét honol, igaz, díszkivilágítás sincs, de a külső környezettől függően odabent is van sötét és világosság. Magzatod most már 1,5 kiló és 40 centi hosszú.
Már tökéletesen tudod, mikor van ébren a kicsi. Bár sokszor úgy tűnhet, hogy akkor akar ébren lenni, mikor te pihenésre vágysz, ez még nem jelenti azt, hogy rosszalvó lesz születése után. Már nemcsak hallja a hangodat, hanem fel is ismeri, reagál rá. Fogása már olyan erős, hogy képes lenne megragadni az ujjadat is. A szopizást úgy gyakorolja, hogy ujját szopogatja, ez jól látható olykor az ultrahang felvételeken is. Tüdeje már képes lenne a lélegzésre, de még mindig csak orvosi segítséggel. A 30. héten született babák túlélési aránya 9:10-hez.



 


Köszi, hogy ennyien aggódtok és drukkoltok nekem, hogy újra legyen netem, nagyon jól esik, hogy ilyen jó kis csapat gyült itt össze Ben baba történeténél.


Remélem, hogy legközelebb már otthonról jelentkezek, ha mégsem, akkor pénteken újra internet kávézóóóó!!! :)


Szép napot Mindenkinek!!!!

3 megjegyzés:

  1. Neked is szép napot Ben mami!:)

    VálaszTörlés
  2. Remélem a 7végén már otthon netezel. Aztán folyt-köv. Addig is kitartás!

    VálaszTörlés
  3. Vigyázzatok Magatokra,és majd pénzeken msn party:)

    VálaszTörlés